Οι φιναλίστ του MasterChef απαντάνε στον Κωνσταντίνο Σαρρημαυρογένη

Οι φιναλίστ του MasterChef απαντάνε στον Κωνσταντίνο ΣαρρημαυρογένηΑυλαία έριξε χθες το βράδυ το «Master chef», δίχως να δούμε τον τελικό.
 Μετά την ανακοίνωση του για το master Chef, τώτα το studio ATA εξέδωσε και αυτό ανακοίνωση για τον τελικό:

«Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Master Chef» στο Mega, με το οποίο έκλεισε άδοξα και ο κύκλος της εκπομπής. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο τελικός του παιχνιδιού θα προβληθεί «προσεχώς». Ο τελικός θα γίνει ως εσωτερική παραγωγή του Mega, καθώς το κανάλι είχε ζητήσει (και το Studio ATA αποδεχτεί) να τον αναλάβει εκείνο. Τώρα, παρά τα όσα ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου του Mega Channel, η εταιρία μας STUDIO ATA δε βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, καθώς όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας έχουν ολοκληρωθεί τόσο για το «Master Chef», όσο και για τις υπόλοιπες παραγωγές που έχει αναλάβει (π.χ. «Βασιλιάδες»). Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι πληρωμές του Mega προς το ΑΤΑ».

Tην ίδια ώρα έχουν βγει τα μαχαίρια ανάμεσα στους παίχτες του παιχνιδιού, κυρίως μετά από όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σαρρημαυρογένης στην «Μεσημεριανή Μελέτη» για την τελική δεκάδα του Master Chef και την έλλειψη μαγειρικού ταλέντου… Οι τρεις φιναλίστ του παιχνιδιού έδωσαν την απάντηση τους στον πρώην συμπαίχτη τους χωρίς όμως να θέλουν να ρίξουν λάδι στην

Οι φιναλίστ του MasterChef απαντάνε στον Κωνσταντίνο Σαρρημαυρογένη

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: