Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Παρασκευή 26 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ήπια συμπεριφορά, σοβαρότητα στην επικοινωνία, μετρημένα λόγια. Η μέρα ή θα εξελίσσεται με τον τρόπο και την ταχύτητα που θες εσύ ή δεν θα εξελίσσεται καθόλου.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, όταν σε πιάνουν οι στενοκεφαλιές σου, δεν λένε να σʼ αφήσουν. Αφού λοιπόν σήμερα επιμένεις σε σημείο που σκας τους γύρω σου, φρόντισε να περιορίσεις όσο μπορείς τις σημαντικές συζητήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, βάλε και καμιά γκαρίδα στους γονείς σου ή/και σε μερικούς/ες φίλους/ες που προσπαθούν με κάθε αφορμή να σε πανικοβάλλουν για την οικονομική σου ασφάλεια (1ος γύρος επαναφοράς στον γνήσιο εαυτό σου).
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σε έπιασε κι εσένα αυτές τις μέρες η παρόρμηση να εκλογικεύσεις το συναισθηματικό σου περιεχόμενο και να σκέφτεσαι πως μια χαρά θα τα βγάλεις χωρίς δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Και πάνω που έλεγες ότι το έχεις, έρχεται η σημερινή μέρα και πάμε πάλι από την αρχή! Ρε να μην ξεκολλάει το μυαλό…
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και των σκέψεων σου και μπορείς να βάζεις στοπ σʼ όποιον/α έρχεται με διαθέσεις καυγά ή γκρίνιας προς το μέρος σου. Ιδανικό για σήμερα, δεν βρίσκεις;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, είναι δεδομένο πως κάθε φορά που ξυπνάς στραβά το πρώτο πράγμα που σε τσαντίζει είναι το χάος και η ασχήμια που συναντάς καθώς κυκλοφορείς στους δρόμους για να φτάσεις στη δουλειά σου. Όμως σήμερα πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο εγκλωβισμένος/η νιώθεις από την ρουτίνα σου. Αέρα ρε γαμώτο! Καθαρό αέρα χρειάζεσαι!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τις επόμενες μέρες λες και μόλις χτυπά το ξυπνητήρι δεν σηκώνεσαι μόνο εσύ από το κρεβάτι, αλλά ξυπνούν μαζί και όλες οι ανασφάλειες για το οικονομικό σου στάτους. Κι όταν ξυπνάν αυτές, πάει για ύπνο η ηρεμία σου (και μαζί του/της συντρόφου σου, της οικογένειας σου, των συναδέλφων σου κοκ)…
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό… Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, σε παρακαλώ βάλε το μυαλό σου σε λήθαργο για τις επόμενες μέρες κι άσε το σώμα σου να περνά τα μηνύματα εκ μέρους. Ναι, αν είσαι σε σχέση απόλαυσε τον/την με όλες τις αισθήσεις σου. Αν όχι, θυμήσου πόσο προκλητικός/η και γοητευτικός/η είσαι όταν ΔΕΝ σκέφτεσαι (που για εσένα είναι συνώνυμο του παραλογίζεσαι)!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: