Οι άντρες απαντούν: «Έτσι μας άρεσει να περιποιείστε»

Το θέμα που θίγουμε σήμερα, αγαπητές φίλες, δεν είναι πρωτότυπο. Κάνοντας ένα πρόχειρο search στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι γράφονται δεκάδες τέτοια άρθρα κάθε χρόνο. Λες και από το 2016 στο 2017 άλλαξαν τα γούστα, ας πούμε…

Υπάρχει όμως μια διαφορά: Τα θέματα αυτά γράφονται από γυναίκες, οι οποίες έχουν αντλήσει πληροφορίες έμμεσα, από συντρόφους και φίλους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ακούσετε την αντρική γνώμη απευθείας, χωρίς μεσάζοντες. Δηλαδή τη δική μου!
Μιλώντας επί προσωπικού, τολμώ να πω ότι το τελείως ξυρισμένο είναι απαραίτητο για μένα, όταν μιλάμε για τα πρώτα «ραντεβού». Βγάζει μια καθαριότητα, με αγχώνει λιγότερο, μου αρέσει στην αφή και με βοηθά να συγκεντρωθώ, ό,τι κι αν κάνω. Διάβαζα κάπου πρόσφατα πως το άτριχο υποδηλώνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Προσωπικά, πολύ αμφιβάλω για το αν η τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή έχει την οποιαδήποτε σχέση με την αυτοπεποίθηση. Αλλά ακόμα και να έχει, προτιμώ μια κοπέλα με έλλειψη αυτοπεποίθησης και περιποιημένη παρά μια σιδηρά κυρία που έχει τσακωθεί με το ξυραφάκι.

Από εκεί και πέρα, με τον καιρό, ελαφρά ανοίγματα προς την τριχοφυΐα είναι καλοδεχούμενα, αρκεί να υπακούν στους άγραφους κανόνες τις καλαισθησίας και του μινιμαλισμού (τι είπα πάλι!).

Ναι, μου έχει συμβεί το αντίθετο από αυτό που περιγράφω: Κάποτε πήγα με μια κοπέλα που ήταν εντελώς αξύριστη, σίγουρα για πάνω από 20 μέρες. Επιβίωσα, το είδα κάπως σαν δοκιμασία, αλλά δεν θα το συνιστούσα σε καμία σας. Η σωστή λύση είναι το περιποιημένο, η λεγόμενη «γραμμούλα», ιδανικά σε πλάτος από 2 έως 5 εκατοστά (δε βγάζω μεζούρα, στο περίπου τα λέω). Ιδανικό αν είστε πάνω από 30 και εξίσου όμορφο με το εντελώς άτριχο.

Σχεδιάκια όπως καρδούλες, αστεράκια και κεραυνούς, δεν θα τα συνιστούσα. Δεν τα χω δει και ποτέ μου για να σας πω πώς με κάνουν να αισθάνομαι, αλλά ούτε και τα ‘χω φαντασιωθεί. Οπότε όχι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που θα συνιστούσα, είναι μια αλλαγή μετά τους πρώτους μήνες ή τα πρώτα χρόνια συναναστροφής σας με τον ίδιο παρτενέρ. Να το πω απλά: Βλέπουμε που βλέπουμε το ίδιο, εμείς οι έχοντες σταθερή σχέση, τουλάχιστον βοηθήστε μας να το δούμε λίγο διαφορετικά…

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: