Οι 6 συμπεριφορές που σου λένε ότι βλέπει μέλλον στη σχέση σας, αν και είστε στην αρχή

 

Δεν το παίζει υπερ-cool

H τάση του να μην ανοίγεσαι, να δείχνεις ότι όλα τα παίρνεις πολύ στα χαλαρά και δεν έχεις προσδοκίες από τη ζωή, είναι οκ, αρκεί να είναι αληθινή. Αν το κάνεις για να μη δώσεις πολύ αέρα σε ένα πιθανό σύντροφο ή επειδή φοβάσαι την έκθεση, τότε σαμποτάρεις οτιδήποτε καλό έρχεται στη ζωή σου. Μπορείς να είσαι cool χωρίς να κάνεις μόνο casual πράγματα στη ζωή σου, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις.

Βρίσκει χρόνο μέσα στην καθημερινότητα

Η διαθεσιμότητα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα των περισσότερων σχέσεων, χαλαρών και μη. Τα πολυάσχολα προγράμματα, η δουλειά και οι υποχρεώσεις μπορεί να σε πνίγουν και να μη σου επιτρέπουν να περνάς πολύ χρόνο με τους αγαπημένους σου. Οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι όμως εκείνοι που μας δίνουν ενέργεια και μας αποφορτίζουν από την καθημερινότητα. Αν ακυρώνει συνεχώς τα ραντεβού, αν δεν έχει ποτέ χρόνο και αν είσαι χαμηλά στη λίστα με τις προτεραιότητες, κάτι δεν πάει καλά. Αν όμως βρίσκει χρόνο και πλανάρει την καθημερινότητα υπολογίζοντας και το δικό σου πρόγραμμα, αν μη τι άλλο, μιλάμε για έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να βγάλεις άκρη.

Δες κι αυτό: Τα 3 πράγματα που κάνουν μία σχέση να κρατήσει

Θέλει να μάθει και τη δική σου πρόθεση

Κι όμως, υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που θέλουν να ξέρουν αν βλέπεις εσύ τη σχέση σοβαρά και που θα προτιμούσαν να μην είσαι casually στη ζωή τους. Ας ξεπεράσουμε τα στερεότυπα που θέλουν όλους τους άντρες να σκέφτονται περισσότερο το σeξ. Όταν σε ρωτά για το πώς βλέπεις τις σχέσεις, τι είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο στη ζωή σου και πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η δική σας κατάσταση, έχεις μπροστά σου έναν ώριμο άνθρωπο και μην το πεις ούτε του παπά.

«Ας μη βλέπουμε άλλους ανθρώπους»

Αν η φάση σου είναι να είσαι σε ανοιχτή σχέση, είναι απόλυτα σεβαστό, αρκεί να βρίσκει σύμφωνο και το ταίρι σου. Αν όμως δε σου ταιριάζει, γιατί να κάτσεις να ανεχτείς την πολυγαμία και το «έλα μωρέ, ας το πάμε χαλαρά»; Ιδανικά, αυτό θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να ξεκαθαρίσεις από μόνη σου και να μην περιμένεις από τον άλλο να στο γνωστοποιήσει. Αν όμως σου το πει, δείχνει εξαρχής την πρόθεσή του αλλά και τι περιμένει από εσένα.

Ξέρει κάπως τι του γίνεται

Κανείς δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του 100%, αλλά πάντα υπάρχουν εκεί έξω οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και μπορούν να αντιληφθούν τα δικά τους λάθη και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί μέσα σε μία σχέση. Αν είσαι κι εσύ κάπως έτσι, μην αφήσετε ο ένας τον άλλον να φύγει. It’s a jungle out there.

Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής

Δε χρειάζεσαι πτυχίο ψυχολογίας για να αντιληφθείς πότε ένας άνθρωπος είναι ειλικρινής μαζί σου. Το καταλαβαίνεις από τα , τη γλώσσα του σώματος και τον τρόπο που μιλά. Αν σου ανοίγεται νωρίς στη σχέση, θέλει να μιλά για προσωπικά πράγματα, που μπορεί να είναι και στενάχωρα, και δεν πλασάρει μία ψεύτικη εκδοχή του εαυτού του, τότε ξέρεις ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μπει σε μία ενήλικη και ισότιμη σχέση.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: