Οδηγός αγοράς: 7 φορέματα που θα φοράς από τώρα μέχρι την άνοιξη

Γι’ αυτό δε νοείται φρεσκάρισμα της γκαρνταρόμπας λόγω εκπτώσεων ή καινούριου χρόνου που να μην συμπεριλαμβάνει ένα φόρεμα. Εννοείται, αυτή την εποχή δεν θα μιλήσουμε τόσο για παγιέτα, τούλι και βελούδο. Καλά είναι κι αυτά, αλλά αν πρόκειται να κάνεις μία αγορά, καλύτερα επένδυσε σε ένα φόρεμα που θα φοράς εύκολα κάθε μέρα και θα σε συνοδεύσει ως την άνοιξη, όπως είναι αυτά που δεις παρακάτω.

Ρομαντικό, girly και με prints που το καθιστούν εύκολα ένα everyday κομμάτι. Μπορείς να το φορέσεις με το πουλόβερ σου από πάνω, με τις μπότες ή τα μποτάκια, ενώ αργότερα, σίγουρα μπορεί να ταιριάξει με ένα ζευγάρι sling-back shoes.

Φυσικά τα animal prints παραμένουν κι εσύ δεν έχεις παρά να βρεις την εκδοχή που δεν έχεις ή αυτή που θεωρείς ότι θα σου φανεί χρήσιμη.

Το denim φόρεμα είναι ένα κομμάτι passepartout, εύκολο να το συνδυάσεις και να το προσαρμόσεις στο casual στιλ σου, σε ένα party outfit ή ακόμα και στο office look.

Ένα κλασικό κομμάτι που δύσκολα θα κλειστεί στην ντουλάπα. Φόρα το πάνω από ζιβάγκο, κάτω από ένα chunky πουλόβερ ή μόνο του.

Τα florals είναι ακόμα εδώ και φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Εννοείται ότι συνδυάζονται με τις μπότες σου αλλά και με τα sneakers, ενώ ταιριάζει με τη faux γούνα ή ένα leather jacket.

Ένα μονόχρωμο φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση είναι πάντα χρήσιμο αφού μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ και πολλές περιστάσεις.


Ένα ασπρόμαυρο, midi φόρεμα που θα φοράς όλες τις ώρες από το πρωί ως το βράδυ με pumps ή με booties, αλλά και με ένα ζευγάρι chunky sneakers.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: