Οδηγός Αγοράς: 10 αέρινες φούστες για neo-romantic εμφανίσεις και τον Αύγουστο

Οδηγός Αγοράς: 10 αέρινες φούστες για neo romantic εμφανίσεις και τον Αύγουστο

Κάνε σήμερα την αγορά όχι μόνο του υπόλοιπου καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου.

Σε στυλ παρεό, σε ίσια γραμμή, σε sexy mini μήκος ή σε σοφιστικέ midi, οι αέρινες καλοκαιρινές φούστες είναι το Α και το Ω ενός look που θες να αναδύει ρομαντισμό και girly διάθεση. Μία maxi floral επιλογή είναι σίγουρα ένας εγγυημένος «δρόμος» προς την «επιτυχία» μίας τέτοιας εμφάνισης, αλλά το new romantic style σου μπορείς να το πετύχεις και με λιγότερο «προφανείς» τρόπους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις δέκα δικές μας επιλογές για αντίστοιχα outfit που θα έκαναν και την Jane Ostin να δακρύσει (λέμε τώρα!). Αν θες να αποφύγεις τις λουλουδάτες επιλογές σε φούστα, μπορείς να διαλέξεις μία σε παστέλ τόνους ή abstract prints σε ήρεμους χρωματισμούς.

Καλό είναι να συνδυάσεις τη φούστα σου με ένα μονόχρωμο crop top, με ένα μαρσέλ φανελάκι, με ένα crochet μπλουζάκι ή ένα ανδρικό πουκάμισο δεμένο στη μέση. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και μία hobo bag και θα έχεις κάνει το πιο cool neo romantic look του καλοκαιριού!

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω δέκα σχέδια σε mini, midi και maxi αέρινες φούστες ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και απόκτησέ την τώρα την περίοδο των εκπτώσεων. Με το denim jacket σου θα μπορείς να την φοράς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και το φθινόπωρο άρα μιλάμε για μία πολύ έξυπνη αγορά στην καρδιά του καλοκαιριού. Καλά ψώνια!
 «Black is King»: Οι καλύτερες fashion στιγμές της Beyoncé από το visual album των ημερών

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: