Ο Sébastien Loeb παγκόσμιος πρωταθλητής WRC στο μπάκετ του CUPRA Tavascan XE

Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητή WRC Sébastien Loeb, θα οδηγήσει το CUPRA Tavascan XE, έχοντας στο πλευρό του την Klara Andersson σαν 2η οδηγό της ομάδας. Η απόφαση της ABT CUPRA να συνεργαστεί με τον Loeb δείχνει την επιθυμία της να φτιάξει την καλύτερη, δυνατή ομάδα και να παλέψει για βάθρα και νίκες. O διάσημος οδηγός αγώνων Sébastien Loeb ενώνει τις δυνάμεις του με την ABT CUPRA για τον επόμενο αγώνα Extreme E στη Σαρδηνία, που πραγματοποιείται στις 8-9 Ιουλίου. Με τα εξαιρετικά οδηγικά προσόντα και την εμπειρία του Loeb στο Extreme E, η ABT CUPRA XE θα επιδιώξει τη νίκη στο Island X Prix.

To Extreme E στόχο του έχει να ενθαρρύνει όλους να αναλάβουν θετική δράση απέναντι στην προστασία του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα. H CUPRA ήταν από την αρχή μέρος του Extreme E και συμβαδίζει απόλυτα με αυτές τις αξίες.


Sébastien Loeb

Klara Andersson (SWE)

Μετά την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας με την ABT CUPRA XE, ο Sébastien Loeb δήλωσε:

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Extreme E μετά από δύο σεζόν. Είναι ένας ανταγωνισμός παρόμοιος με αυτόν του Ράλλυ, γι’ αυτό πιστεύω πως θα έχω τον ρυθμό και είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης είναι υπέροχο που ανακαλύπτω μία καινούρια ομάδα και συναντιέμαι πάλι με την Klara.»

Ο Xavi Serra, Head of CUPRA Racing δήλωσε με τη σειρά του:

«Φέρνοντας τον Sébastien στην ομάδα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να παλέψουμε για βάθρα και νίκες. Όντας κομμάτι της CUPRA Tribe είναι θέμα νοοτροπίας και στάσης. Με περηφάνια ενστερνιζόμαστε αυτή την φιλοσοφία εντός κι εκτός αγωνιστικής πίστας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Sébastien στο Tribe για τον προσεχή αγώνα στη Σαρδηνία».

H άφιξη του Loeb στην ABT CUPRA XE φανερώνει τις προθέσεις της ομάδας να αγωνιστεί για τη νίκη στο Island X Prix.  Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που κατά διαστήματα τρέχει και στο WRC με την αγωνιστική ομάδα της Ford Sport, θα αντικαταστήσει τον Nasser Al-Attiyah, ο οποίος τρέχει  την ίδια περίοδο στο Baja World Cup.

 

Ο Sébastien Loeb παγκόσμιος πρωταθλητής WRC στο μπάκετ του CUPRA Tavascan XE gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: