Ο Ραγκούσης τα έβαλε με το ΣτΕ για την απόφαση για την Ιθαγένεια

Ο Ραγκούσης τα έβαλε με το ΣτΕ για την απόφαση για την Ιθαγένεια

Αντι ν ατα βάλει με τον εαυτό του και με το επιτελείο του που πήγαν εντελώς αυθαίρετα να περάσουν αντισυνταγματικό νόμο,τα έβαλε με το Στε..και τα δεξιά .
Ο «ξοφλημένος πολιτικά» (όπως τον χαρακτηρίζουν από το ΠΑΣΟΚ) πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής κ. Ραγκούσης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη για την αντισυνταγματικότητα του νόμου του περί ιθαγένειας χαρακτήρισε άποψη την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του ΣτΕ!

 Διαβάστε: «Το κρίσιμο θέμα για τα παιδιά ποιό είναι; Εγώ το λέω με μια λέξη. Γέννηση. Είναι αν θα παίρνουν την ιθαγένεια με τη γέννησή τους ή όχι. Τι λέει η άλλη άποψη; Η άλλη άποψη του κ. Σαμαρά, της Χρυσής Αυγής και αν θέλετε να το πω κι αυτό, η συγκροτημένη αντίπαλη άποψη του 4ου Τμήματος του ΣτΕ με την οποία διαφωνώ ριζικά, τη θεωρώ τελείως λανθασμένη κι εγώ και φαντάζομαι και οι περισσότεροι από σας, αλλά η άποψη τους είναι συγκροτημένη, λέει όχι». Δηλαδή αν ήταν υπουργός θα ελάμβανε την του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου ως … άποψη και δεν θα την εφάρμοζε!
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση -είχε ζητήσει να παραβρεθεί ο υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του για τον νέο νόμο που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη . Όμως ουδέποτε δέχτηκε σχετική πρόσκληση!

Ο Ραγκούσης τα έβαλε με το ΣτΕ για την απόφαση για την Ιθαγένεια

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: