O Οίκος Louis Vuitton έχει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή και εσύ τον ξέρεις πολύ καλά

O Οίκος Louis Vuitton έχει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή και εσύ τον ξέρεις πολύ καλά

Είναι ήδη παγκοσμίου φήμης DJ, δημιουργικός διευθυντής για το brand του Kanye West και ιδρυτής του δικού του fashion label, Off-ite. O λόγος για τον 38χρονο Αμερικανο-Γκανέζο, Virgil Abloh, ο οποίος μόλις πρόσθεσε ακόμα μια δουλειά στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο γαλλικός Οίκος Louis Vuitton μόλις ανακοίνωσε ότι θα είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής των ανδρικών συλλογών του. Ο Virgil θα είναι ο πρώτος έγχρωμος Creative Director του brand και είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Kim Jones, ο οποίος έφυγε από αυτή τη θέση για να γίνει Δημιουργικός Διευθυντής του Dior Homme.

Ο Virgil είναι από τους fashion designers που βοήθησαν με τις δημιουργίες του ώστε να μπορεί να σταθεί το streetwear ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Ο σχεδιαστής είναι επίσης γνωστός για κάποιες πολύ hyped συνεργασίες του με labels όπως: Jimmy Choo, Ikea, Nike και Levi’s. Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί capsule collections και από το νέο του πόστο. Ήδη ο Οίκος Louis Vuitton έχει δημιουργήσει ρούχα μαζί με το εμβληματικό label Supreme, οπότε δεν θα είναι κάτι νέο για τους οπαδούς του το να δούνε αντίστοιχα τέτοια collabs.

O Virgil ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την οικογένεια Kardashian-Jenner το 2013 όταν και ξεκίνησε το δικό του brand, το Off-ite και οι διάσημες αδερφές φόρεσαν κομμάτια του. Ρούχα του επίσης έχουν βάλει στο κόκκινο χαλί και η Bella Hadid, η Camila Cabello, η Hailey Baldwin και η Nicole Kidman, ενώ τώρα που θα σχεδιάσει ανδρικά ανυπομονούμε να δούμε ποιοι άνδρες celebrities θα προστεθούν στη λίστα με τους οπαδούς του. Stay tuned!
 Πέντε tips για να δείχνεις πιο αδύνατη μέσα σε 24 ώρες

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: