Ο Γολγοθάς της εθνικής οδού

Πλήρης απογοήτευση. Δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο για να γίνουν έργα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ώστε να σωθεί ο κόσμος που εργάζεται προς τα βόρεια. Ο Γολγοθάς των 10 χιλιομέτρων και προς τα δύο ρεύματα από το Περιστέρι μέχρι την Βαρυμπόμπη και αντίστροφα δεν φαίνεται να λύνεται με έργα. Οι Κινέζοι για να λύσουν το πρόβλημα με το μποτιλιάτισμα στις μεγαλουπόλεις κατασκεύασαν δρόμους πάνω από τους δρόμους. Δηλαδή δύο νέες οδούς τεσσάρων και πέντε λωρίδων ανά κατεύθυνση πάνω από τις υπάρχουσες λεωφόρους. Κατασκεύσαν υπόγειοιυς δρόμους κατω απο τους υπάρχοντες δρόμους.

Στην Ελλάδα δεν μπορούν να κάνουν ουτε μια ανισόπεδη γέφυρα. Βλέπετε πολλοί οι μεσάζοντες. Ποιος θα ασχοληθεί σοβαρά να κάνει ενα έργο επικοδομητικό. Τα έργα χρειάζονται μελέτη με προοπτική την επόμενη δεκαετία. Εδω επικρατεί ποιος θα κάνει πάσα το μπαλάκι στον άλλον.

Κύριοι λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να πάρετε μια σοβαρή υπόθεση. Και επειδή βλέπουμε ότι σοβαρή απόφαση δεν μπορείτε να πάρετε, τότε μην υπόσχεστε ότι θα κάνετε κάτι όταν δεν έχετε έστω και ένα σχέδιο βάσης.

Οι οδηγοί των υπεραστικών λεωφορείων χρειάζονται από μία ώρα μέχρι 1.30 λεπτά για να φθάσουν στο σταθμό του Κηφισού.

Γνωρίζετε εσείς που κάθεστε στις καλές καρέκλες ότι ο κόσμος αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το Ι.Χ του για να πάει στις δουλειές του όχι από μαζοχισμό, ούτε γιατί θέλει να σπαταλάει χρήματα σε καύσιμα. Το κάνει γιατί δεν υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς.

Γνωρίζετε ότι με αυτό το χάλι μολύνεται η ατμόσφαιρα. Και ο λόγος που επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα είναι γιατί εσείς δεν κάνετε έργα. Βέβαια μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα του Κηφισού και της εθνικής οδού με άλλους τρόπους. Που είναι ανέξοδοι. Να θεσμοθετήσετε και στις εθνικές οδούς μονά ζυγά. Αν και αυτό το μέτρο θα είναι προσωρινό.

Π.Χ

Ο Γολγοθάς της εθνικής οδού gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: