Ο Δήμος Ζωγράφου βράβευσε το νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας

Τον αθλητή του ΓΑΣ Ιλισός Χαράλαμπο Πιτσώλη και τον προπονητή του Γιώργο Ζώρζο βράβευσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με αφορμή τη σπουδαία νίκη του στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με τα χρώματα του ζωγραφιώτικου συλλόγου.

Την περασμένη Κυριακή, ο Χαράλαμπος Πιτσώλης σκόρπισε απέραντη χαρά στην πόλη του Ζωγράφου με τη συγκλονιστική νίκη του στα τελευταία μέτρα της μαραθώνιος διαδρομής, αφήνοντας δεύτερο τον Κώστα Γκελαούζο.

Ο κ. Θώδας συνεχάρη τους δύο άνδρες για την τεράστια επιτυχία και απένειμε τιμητική πλακέτα, επισημαίνοντας πως «η απόδοση της πλακέτας είναι μία ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής σας στην προαγωγή του αθλητισμού αλλά και μία έμπρακτη κατάθεση ευχαριστιών για την τιμή που επιφυλάξατε στην πόλη μας, με αυτή την επιτυχία».

«Είμαστε όλοι ευτυχείς που ο αθλητής μας Χαράλαμπος Πιτσώλης κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της συστηματικής, επίμονης και σκληρής προσπάθειας που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Χαράλαμπο Πιτσώλη για τη νίκη αυτή που κάνει όλους τους Ζωγραφιώτες υπερήφανους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή του Γιώργο Ζώρζο που με τις καθοριστικές του οδηγίες και συμβουλές απέδειξε ότι τα πάντα επιτυγχάνονται όταν υπάρχει αγάπη για το άθλημα, προσήλωση στον στόχο και επαγγελματισμός. Ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα παραμείνει δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε σας προσπάθεια. Εύχομαι ολόψυχα πολλές νέες επιτυχίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης τόνισε: «Eυχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Ζωγράφου για τη βράβευση αυτή και τη στήριξη στο σύλλογο μου τον ΓΑΣ Ιλισός. Είναι σημαντικό για εμάς τους αθλητές να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας αγαπάνε και μας στηρίζουν», είπε ο νικητής του Μαραθωνίου, ενώ ο Γιώργος Ζώρζος επισήμανε: «Ηταν το καλύτερο δώρο που μποιρούσε να μου κάνει ο Μπάμπης εκείνη την ημέρα για τα γενέθλια μου. Ευχαριστώ τον Δήμο Ζωγράφου για τη στήριξη και θέλω να ζητήσω κάποια όργανα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινή προπόνηση αλλά και στην προσπάθεια να διοργανώμε αγώνες στο Γρηγόρης Λαμπράκης».

Στη βράβευση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: