Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Αν παρακολουθείς συχνά τις τάσεις της μόδας και θέλεις να υιοθετείς τα πιο κομψά trends της κάθε σεζόν στην καλύτερη εκδοχή τους, τότε σίγουρα αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου στην παρακάτω λίστα που ετοιμάσαμε για εσένα και η οποία θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου την εποχή που διανύουμε.

Περιλαμβάνει τρεις μοναδικούς τρόπους για να υιοθετήσεις το νομαδικό στυλ, την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού σε ό,τι αφορά στα κοσμήματα και τα ρούχα που θα φορέσεις. Και το σίγουρο είναι πως αξίζει να πεις «ναι» στο nomad style διότι θα προσθέσει «δροσερές» πινελιές στο στυλ σου, σε όποιον προορισμό και αν επιλέξεις να ταξιδέψεις.

Η style traveller και οι boho λεπτομέρειες

Το νομαδικό στυλ παραμένει και φέτος μία από τις πλέον «καυτές» τάσεις της σεζόν, τόσο όσον αφορά στα ρούχα σου, όσο και στα αξεσουάρ σου. Με λίγα λόγια, αυτό το καλοκαίρι καλείσαι να μετατραπείς στην απόλυτη style traveller. Για να το πετύχεις, μην διστάσεις να «παίξεις» με το στυλ σου και να «εξερευνήσεις» νέους συνδυασμούς.

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Στρέψου σε boho σύνολα και φρόντισε να επιλέξεις κοσμήματα που έχουν ως θέμα το ταξίδι -όπως τα αερόστατα και οι βαλίτσες- και αποτελούν σύμβολα περιπέτειας και ελευθερίας. Ρίξε μία «ματιά» στη νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Pandora και θα διαπιστώσεις τι σημαίνει style traveller εν έτει 2019!

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Το απαραίτητο exotic touch και το έθνικ trend

Από τις εμφανίσεις σου δεν μπορεί να απουσιάζει φέτος το καλοκαίρι η απαραίτητη εξωτική «πινελιά». Προσοχή, όμως! Αν θέλεις να προσθέσεις ένα exotic touch στα look σου, φρόντισε να το κάνεις ακολουθώντας το βασικό στοιχείο του nomad style, δηλαδή το έθνικ. Επίλεξε, λοιπόν, έθνικ σχέδια στα ρούχα σου και τα κοσμήματά σου. Για εμάς, οι μίνιμαλ γραμμές και τα γεωμετρικά μοτίβα των κοσμημάτων της σειράς «Exotic Touch» της Pandora, δημιουργούν συναρπαστικούς συνδυασμούς και αποτελούν μία πραγματική πηγή έμπνευσης.

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Μην διστάσεις να συνδυάσεις φέτος τις έντονες χρυσές αποχρώσεις με τις διαχρονικές αποχρώσεις του μπλε ή να επιλέξεις κρίκους, δαχτυλίδια, βραχιόλια και γενικά, κοσμήματα με κομψές ρίγες και λαμπερές πέτρες για να προσθέσεις bohemian νότες σε κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Wild wonders με τις κατάλληλες animal prints λεπτομέρειες

Τέλος, το animal print παραμένει μία από τις κυρίαρχες τάσεις και του φετινού καλοκαιριού. Φρόντισε, λοιπόν, να το επιλέξεις και στα αξεσουάρ που θα σε συνοδεύσουν στους αγαπημένους σου, καλοκαιρινούς προορισμούς, διότι θα σε βοηθήσει να «απογειώσεις» τα νομαδικά look σου και ταυτόχρονα να αναδείξεις την περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα σου.

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Στη συλλογή «Wild wonders» θα ανακαλύψεις κοσμήματα σε ζεστές αποχρώσεις, εμπνευσμένα από τη λέαινα (που όπως γνωρίζεις αποτελεί σύμβολο μεγαλοπρέπειας, δύναμης και θάρρους) καθώς και εντυπωσιακά σύμβολα με animal prints και στοιχεία της φύσης, ιδανικά για καλοκαιρινά stylings με εξωτικές «πινελιές».

Nomad style: Τρεις τρόποι για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της σεζόν!

Σε όποιο νησί και αν βρεθείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές, αξίζει να θυμάσαι πως η μόδα φέτος θέλει να γίνεις η πιο περιπετειώδης εκδοχή του εαυτού σου. Και για να το πετύχεις αυτό, αξίζει να υιοθετήσεις το nomad style, επιλέγοντας εξωτικά σύνολα με animal prints πινελιές και κυρίως, βρίσκοντας κοσμήματα που είναι εμπνευσμένα από το έθνικ, νομαδικό πνεύμα και περιλαμβάνουν ταυτόχρονα το απαραίτητο urban feel που κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να έχει. Από εξωτικά σχέδια και λαμπερά μέταλλα σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς: Οι επιλογές είναι πολλές και εντυπωσιακές σε κάθε συλλογή!

Εμπνεύσου στα: www.pandora.net|www.facebook.com/PandoraGreece

Οnline αγορές: www.pandorashop.gr

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΧΑΝΙΑ: ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΜΑΤΘ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 34, ΤΗΛ: 22890 77900

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: