![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGRDq5oPi4Ss-DBCKFdWtZG_Rz0OitAoiSg6ZWNt5WPX-yygZsWgGWsjPxrXZex6e2ea99F6S6NPATHvOnar2DvjOd6tiUPAzuerfXn2SXBJa49uiX34cVViMiqwFmZgr_d3BJZz9pPV64dGT7uvLf5Bl-Muhh0mGl0_hABI1Ox2oaFpi8WVxQTck-6ohB/w446-h640/372986818_1945954115789738_5128248566438160488_n.jpg)
Χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο και με υπέροχη μαρμελάδα σπιτική βερίκοκο, αυτή η Νηστίσιμη Πάστα Φλώρα που μόλις τελείωσα θα γίνει το νέο αγαπημένο σας γλυκό !!!
Δες την αναλυτική συνταγή εδώ:
Σε ένα μπολ βάζουμε 300 γρ μαργαρίνη 4 κ.σουπας ζάχαρη, 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ, 2 βανιλιες, ξύσμα λεμονιού, μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 3 κ.σουπας νερό.
Ανακατεύουμε, τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι (500 γρ )και πλάθουμε μία ζύμη μαλακιά. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει η ζύμη μας.
Παίρνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε την ζύμη μας, όχι όλη, αφήνουμε το 1 τρίτο για διακόσμηση.
Πάνω από την ζύμη μας βάζουμε άλλη μια λαδόκολλα και με έναν πλαστη ανοίγουμε φύλλο. Στρώνουμε το φύλλο σε μια φόρμα για τάρτες η ταψί λαδωμένο.
Γεμίζουμε με 300γρ περίπου μαρμελάδα βερίκοκο η ότι γεύση μας αρέσει και φτιάχνουμε κορδόνια ή ότι άλλο σχέδιο θέλουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθμούς για 50λεπτά περίπου..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com