Νέο ξεκίνημα για την Εθνική – Φιλικό με την Ολλανδία εν όψει Μουντιάλ


Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον πρόσφατο αποκλεισμό από τα τελικά του Euro 2016 και να κάνει σήμερα ένα νέο ξεκίνημα στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν (21.45, ΟΤΕ Sport 1).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ολλανδία προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο για το φιλικό με τους «οράνιε» όσο και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή.

Ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε, τόνισε ότι από το ματς με το Γιβραλτάρ και μετά η ομάδα θα παίζει αποκλειστικά για τους βαθμούς. 

«Σίγουρα θα κάνουμε όλες τις αλλαγές σε αυτό το φιλικό. Για άλλη μια φορά, είναι σημαντικό το παιχνίδι, αλλά είναι φιλικό, και από την Τρίτη και μετά παίζουμε μόνο για πόντους και μετράνε τα αποτελέσματα μόνο. Δεν μας λείπει καθόλου η ποιότητα και όλοι μαζί πρέπει να φτιάξουμε ένα ομαδικό πνεύμα. Αν έχουμε αυτό, μπορούμε να παίξουμε με κάθε ομάδα. Γιατί ειλικρινά πιστεύουμε ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να κοντράρουν κάθε άλλη ομάδα, κάθε αντίπαλο παίκτη. Σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματίες αυτές τις πρώτες ημέρες. Δυο παίκτες μας έλειπαν στην αρχή, ο Βασίλης Τοροσίδης που υπέγραψε στην Μπολόνια και για λίγες ώρες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που υπέγραψε στη Λειψία. Αλλά τώρα χαιρόμαστε που ξεκινάμε με όλους τους παίκτες μαζί μας και άλλο ένα φιλικό και μετά επιτέλους ξεκινάμε τα προκριματικά. Για άλλη μια φορά θα δούμε πολλούς παίκτες πάνω στο γήπεδο και ο καθένας θα δείξει τον καλύτερο εαυτό του» επεσήμανε.

Το 3-5-2 αναμένεται να είναι το σύστημα το οποίο θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Ολλανδία, με τον Καρνέζη να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης και Χολέμπας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Σάμαρης και Φορτούνης, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μήτρογλου.

Από την άλλη και οι Ολλανδοί θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, με τον Ντάνι Μπλιντ να τεστάρει τις δυνατότητες της ομάδας του. Οι «οράνιε» θα παραταχθούν -όπως όλα δείχνουν- με τους Ζουτ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Μπλιντ, Βίλεμς, Στρότμαν, Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Μπέρχουϊς, Προμς και Γιάνσεν.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: