Νεαρός Βούλγαρος τα έβγαλε όλα και άρχισε να τρέχει… στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Νεαρός Βούλγαρος τα έβγαλε όλα και άρχισε να τρέχει... στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Όπως τον «γέννησε η μητέρα του»…  περιφέρονταν ένας νεαρός Βούλγαρος το μεσημέρι έξω από τις τουαλέτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όταν τελικά με την επέμβαση της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε στις τουαλέτες και στη συνέχεια στο Βόλου, από το ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.

Ο νεαρός, περίπου 25 χρονών, βρισκόταν από τις 06.00 το πρωί στο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, φορώντας αθλητικές φόρμες και έβλεπε τηλεόραση. Όταν άνθρωποι του ΚΤΕΛ του έκαναν παρατήρηση, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ενοχλούσε, έτσι συνέχισε να παραμένει στο χώρο.

Βάσει των λεγομένων του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη, «κάποια στιγμή ο νεαρός εξαφανίστηκε, αλλά επέστρεψε στις 12 το μεσημέρι και εντελώς γuμνός περιφερόταν στο χώρο αναχώρησης των λεωφορείων, έξω από τις τουαλέτες, βγάζοντας άναρθρες κραυγές».

Άνθρωποι του ΚΤΕΛ προσπάθησαν να του δώσουν να φορέσει, αλλά αυτός δεν δεχόταν από κανέναν να του μιλήσει. Το περιστατικό παρακολουθούσαν περίπου 70 ταξιδιώτες που βρίσκονταν στα ΚΤΕΛ.

Τελικά, ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας . πήγαν επί τόπου και τον οδήγησαν στις τουαλέτες, ενώ, μετά από λίγο,  πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και παρουσία της Αστυνομίας τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία.

Ο νεαρός , όπως έγινε γνωστό, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

e-Volos.gr

Νεαρός Βούλγαρος τα έβγαλε όλα και άρχισε να τρέχει... στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: