Νέα Υόρκη: Αυτοκτόνησε 33χρονος υπάλληλος της Google

Ο Jacob Pratt, ένας 33χρονος υπάλληλος της Google που εργαζόταν στα γραφεία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε νεκρός προφανώς από αυτοκτονία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Post εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τον θάνατο του Pratt τη Δευτέρα, λέγοντας ότι όπως φαίνεται κρεμάστηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στπ Μανχάταν, όχι μακριά από τα εταιρικά γραφεία της Google.

«Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν 33χρονο άνδρα αναίσθητο και χωρίς ανταπόκριση», δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης στην Post.

Οι νοσοκόμοι έφτασαν και διαπίστωσαν τον θάνατο του Pratt επί τόπου. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

«Ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης θα καθορίσει την αιτία θανάτου και η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη», σύμφωνα με το NYPD.

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn, ο Pratt ήταν «επικεφαλής εταιρικής σχέσης» στην Google, ενώ σε μια νεκρολογία αναφέρεται ότι ήταν «διευθυντής λογιστηρίου» στην Google, όπου πέρασε σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ο 33χρονος ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Northwestern στο Σικάγο.

«Τα ενδιαφέροντά του για τη διαφήμιση και την τεχνολογία τον οδήγησαν σε μια ονειρεμένη δουλειά ως υπεύθυνος λογιστηρίου στην Google στο Μανχάταν», αναφέρεται στη νεκρολογία.

«Όσοι γνώριζαν τον Jacob συμμετείχαν συχνά σε ζωηρές συζητήσεις για κάθε είδους πράγματα και είχε ένα χιούμορ που ήταν μεταδοτικό».

Η αδελφή του Pratt, Jenna Pratt, οργάνωσε μια σελίδα crowdfunding στο GoFundMe, όπου οι δωρητές μπορούν να κάνουν φιλανθρωπική συνεισφορά στο όνομα του εκλιπόντος αδελφού της.

«Άγγιξε τις ζωές όλων όσων συναναστράφηκε, είτε μέσα από το σχολείο, τη δουλειά ή την προσωπική του διαδρομή», έγραψε η οικογένεια Pratt.

Οι Pratt ζήτησαν από τους δωρητές του GoFundMe να δώσουν στο ίδρυμα Maka-A-Wish Michigan καθώς και στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια.

«Αυτά τα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα αντιπροσωπεύουν τον γιο και αδελφό μας και την καρδιά που είχε για τους ανθρώπους γύρω του», έγραψε η οικογένεια.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: