Νέα Σμύρνη: Από κοινές παρέες προσέγγισαν οι μαστροποί την 14χρονη – Τι κάτεθεσε η ανήλικη

Κοινές παρέες είχαν οδηγήσει στη γνωριμία της 14χρονης από τη δομή στη Νέα Σμύρνη με τους κατηγορούμενους για τη σeξουαλική κακοποίησή της, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στη δεύτερη κατάθεσή της στις Αρχές.

Σύμφωνα με το Mega, στη συμπληρωματική της κατάθεση η ανήλικη ζήτησε η ίδια να εξεταστεί παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ έδωσε και περαιτέρω πληροφορίες για το κύκλωμα που την εξέδιδε. Σύμφωνα με την ίδια, οι μαστροποί έχουν προσεγγίσει κι άλλες κοπέλες, τις οποίες εντόπιζαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών, προκειμένου να τις παρασύρουν με απώτερο σκοπό τη μαστροπεία.

Η 14χρονη με τα τρία αδέρφια της βρέθηκαν στη δομή ανηλίκων με εισαγγελική εντολή μετά από αίτημα της μητέρας τους που είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση από τον πατέρα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crghi73db589)

Τόσο η ίδια, όσο και η 16χρονη αδερφή της είχαν εξαφανιστεί δεκάδες φορές από το ίδρυμα, με τη μητέρα τους να έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στους υπεύθυνους της δομής για την έλλειψη επιτήρησης των παιδιών της.

«Με απειλούν»

Την ίδια ώρα,  ο 25χρονος, ένας εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποιος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές:«Υπάρχουν πάρα πολλές απειλές. Έχουν βγει κάποια πράγματα που όντως δεν ίσχυαν για μένα».

Ο 25χρονος επιμένει πως η μόνη σχέση που είχε με την 14χρονη ήταν ότι τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην Ελευσίνα, αγνοώντας την πραγματικής της ηλικία. Ότι δεν γνώριζε τον 25χρονο κατέθεσε και η 14χρονη στις Αρχές.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: