ΝΔ: Η “έξυπνα συστήματα” δεν ζητά πλέον την ακύρωση των εκλογών

Το γεγονός ότι η αγωγή και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εκ μέρους της Έξυπνα Συστήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή της Vodafone, αποτέλεσε άλλη μία αφορμή για συγκρούσεις μεταξύ των υποψηφίων, οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να μη ζητήσει τελικά την ακύρωση της διεξαγωγής των γαλάζιων εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία έτσι θέλει να αποφύγει τυχόν κατηγορίες ότι εμπλέκεται ή αξιοποιείται η κίνηση της από ορισμένους που επιθυμούν να μην διεξαχθούν οι εκλογές. Δε σταματά όμως τις νομικές κινήσεις με τα ασφαλιστικά μέτρα για συντηρητική κατάσχεση σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκδικάζονται τελικά σήμερα και την αγωγή να εκκρεμεί, ζητώντας όπως η ίδια τονίζει κυρίως την ηθική ικανοποίηση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
“Η εταιρεία μας συμμετείχε στον διαγωνισμό του έργου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκοντας με όλες της τις δυνάμεις, σε μια αξιοκρατική και αδιάβλητη διαδικασία. Δεν τα καταφέραμε. ’Όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρησιμοποιεί ως βήμα για την οποιαδήποτε μικροπολιτική εκμετάλλευση. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και τις αξίες μας όπως εδώ και πολλά χρόνια. Έχει δοθεί ήδη εντολή στους νομικούς μας να μην ασχοληθούν καθόλου με την διενέργεια των εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία την 20η Δεκεμβρίου 2015 αλλά να συνεχίσουν, την προσπάθεια ώστε να προστατέψουν την φήμη και το κύρος μας, καθόσον από την αρχή το ζητούμενο αυτής της υπόθεσης ήταν ηθικό και όχι οικονομικό.”

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: