Ναυάγιο στην Πύλο: Διασωθέντας υποστηρίζει ότι στα αμπάρια υπήρχαν περίπου 100 παιδία

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές για διασωθέντες του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, την ώρα που υπάρχουν φόβοι ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί από 76 που είναι μέχρι στιγμής.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν το σκάφος να είναι ασφυκτικά γεμάτο σε όλους τους χώρους του σοκάρουν, έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα ενός μετανάστη, ο οποίος αμέσως μετά τη διάσωσή του μίλησε με γιατρό και του είπε πως στο σκάφος επέβαιναν και πολλά παιδιά

Ο γιατρός στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αποκάλυψε πως μίλησε με ασθενή που βρισκόταν στο σκάφος το οποίο βυθίστηκε στο πιο βαθύ σημείο της Μεσογείου, περί τα 5.000 μέτρα, με τον δεύτερο να του λέει πως στα αμπάρια βρίσκονταν περίπου 100 παιδιά.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpcwff8oex)

Η μαρτυρία του μετανάστη έγινε γνωστή μέσα από το MEGA, με τη δημοσιογράφο να μεταφέρει πως ο γιατρός αρχικά τον προσέγγισε και εκείνος τον ρώτησε αν μπορεί να μιλήσει στην οικογένειά του για να τους πει ότι είναι ζωντανός.

«Συγκινήθηκα όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο», είπε αρχικά ο γιατρός και στη συνέχεια για την πιθανότητα να υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο αμπάρι είπε: «Ρώτησα έναν ασθενή και μίλησε για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, περίπου 100».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα θύματα φτάνουν έως τώρα τα 79 και έχουν διασωθεί 104 εκ των οποίων κανένα δεν ήταν παιδί.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: