Μοροπούλου: Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο μου

«Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο μου επομένως δεν υπάρχει ευθύνη δική μου επί της διαδικασίας», δήλωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Τώνια Μοροπούλου για την είσπραξη της σύνταξης του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Ωστόσο, είναι φανερό ότι υπάρχει ευθύνη και γι’ αυτό προσέφυγα στη δικαιοσύνη για να καλύψω άμεσα το οφειλόμενο ποσό. Η λάσπη όμως, παρά το γεγονός ότι εξέθεσα δημόσια όλα τα γεγονότα, συνέχισε και από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όχι μόνο από τα όργανά της. Γι’ αυτό το λόγο, βλέποντας ότι γίνομαι επίκεντρο αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, απέσυρα την υποψηφιότητά μου γιατί, από ευθιξία, δεν θέλω να βλάψω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010.
«Είναι σαφές ότι πρόκειται για πόλεμο λάσπης για την πολιτική επιλογή μου να είμαι στον πλευρό του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», κατέληξε η κα. Μοροπούλου.
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα ότι λάμβανε επί επτά χρόνια τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της, η κα. Μοροπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της την Κυριακή.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: