Μητέρα 16χρονης: Το παιδί μου δεν ενεπλάκη συνειδητά στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Στο πλευρό της κόρης της βρίσκεται η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας Λυκείου που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε μαζί με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του παιδιού», δήλωσε η μητέρα, η οποία είναι σίγουρη για το παιδί της.

«Αποκλείεται το παιδάκι μου να ενεπλάκη συνειδητά στην υπόθεση της απαγωγής. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Η κόρη μου είχε εμπιστοσύνη στον πατέρα της και έκανε απλά ότι της υποδείκνυε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε ότι οι εξυπηρετήσεις αυτές σχετιζόταν με την απαγωγή του επιχειρηματία», σημείωσε, σχολιάζοντας τις κατηγορίες πως ο σύζυγός της ζητούσε από τη 16χρονη κόρη τους να προμηθεύει τον ίδιο και τους άλλους απαγωγείς με τις κάρτες κινητού που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν με την οικογένεια Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με τα ειπώθηκαν στην κατάθεση που έδωσε η ίδια η 16χρονη στους αστυνομικούς, κάποια στιγμή ο πατέρας της της ζήτησε να μεταφέρει στο ΚΤΕΛ και να παραδώσει σε συγκεκριμένο άνθρωπο έναν κίτρινο φάκελο που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια χρυσή νάιλον σακούλα. Κάποια άλλη φορά, της ζήτησε να αγοράσει από ψιλικατζίδικο κάρτα χρόνου ομιλίας για καρτοκινητό.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: