Μηνύματα Οδικής Ασφάλειας σε κάθε γωνιά της Κρήτης «μεταφέρει» το EKO Acropolis Rally Road Truck

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη «μεταφέροντας» μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Μετά το 4ήμερο εκδηλώσεων «Εκεί που η Ιστορία συναντά την Τέχνη» , τώρα σειρά έχει η Οδική Ασφάλεια.

Από την αρχή του έτους έχουν καταγραφεί 34 θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη. Η προσπάθεια που γίνεται, στο πλαίσιο της καμπάνιας Οδικής Ασφάλειας, έχει στόχο την ενημέρωση των πολιτών για να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα.

Το EKO Acropolis Rally Road Truck, είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης και γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων. Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στην προσπάθεια για να μειωθούν τα τροχαία δίνουν συμβουλές στους συμμετέχοντες . Ταυτόχρονα μέσα από το Road Truck εκδίδονται εισιτήρια για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις . Ο μεγάλος μας αγώνας θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου με την υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Το  EKO Acropolis Rally Road Truck ξεκινάει σήμερα 4 Αυγούστου τη μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη από το Ηράκλειο.

To πρόγραμμα της περιοδείας του EKO Acropolis Rally Road Truck θα συνεχιστεί μέχρι το Δεκαπενταύγουστο και έχει ως ακολούθως:

Ηράκλειο έως και τις 4/8

Δήμος Φαιστού (Τυμπάκι 5, Μοίρες 6 και Μάταλα 7)/8

Δήμος Γόρτυνας (Ασήμι) 8/8

Δήμος Αρχανών — Αστερουσίων (Πύργος) 9/8

Δήμος Μαλεβιζίου (Γάζι και Αγία Πελαγία) 10-11/8

Δήμος Μινώα Πεδιάδας 13/8

Δήμος Χερσονήσου 14/8

Οι κάτοικοι της Κρήτης, καθώς και οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα Οδικής Ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, που βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Περ Χαλ

Μηνύματα Οδικής Ασφάλειας σε κάθε γωνιά της Κρήτης «μεταφέρει» το EKO Acropolis Rally Road Truck gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: