Μήνυμα Δένδια για το Πάσχα προς ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ.

Μήνυμα Δένδια για το Πάσχα προς ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ.Μήνυμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια για τον εορτασμό του Πάσχα προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα βρίσκει τη χώρα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μαζί με τα Πάθη του Κυρίου αποτελεί μία αφορμή για να στρέψουμε το βλέμμα μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο και να ενδυναμώσουμε τις δράσεις αλληλεγγύης, τις τόσο απαραίτητες για να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια.
Είναι όμως και μία ευκαιρία να αναλογισθούμε τις προκλήσεις των καιρών, προκειμένου να βγούμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από την που έθεσε σε δοκιμασία τους πολίτες της χώρας μας. Τ
ο αναστάσιμο φως, ας φέρει και την ελπίδα για μία νέα πορεία της Πατρίδας μας. Μαζί με τις θερμές μου ευχαριστίες για την πολύτιμη και στα όρια της αυτοθυσίας συνεισφορά σας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, σας παρακαλώ θερμά να δεχθείτε και τις από καρδιάς ευχές μου, σε εσάς και στις οικογένειές σας, για Καλή και Καλό Πάσχα».

Μήνυμα Δένδια για το Πάσχα προς ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ. Μήνυμα Δένδια για το Πάσχα προς ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ.

Μήνυμα Δένδια για το Πάσχα προς ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: