Milky Way: H πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ ανδρών έσπασε άλλο ένα ταμπού – «Δεν ξέρω αν τη βλέπουν μερικοί που πρέπει να ανοίξουν τα μυαλά τους»

Το βράδυ της Πέμπτης (9/11) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, Milky Way. Στη συνέχεια της ανατρεπτικής ιστορίας ενηλικίωσης, μάλιστα, το κοινό είδε και μια ερωτική σκηνή ανάμεσα σε δυο άνδρες.

Ο κεντρικός ήρωας, Τζο θέλοντας να ξεφύγει από ακόμα μια δύσκολη ημέρα στον τόπο όπου ζει και δέχεται μπούλινγκ, μπήκε σε μια εφαρμογή epωτικών γνωριμιών, έστειλε σε ένα άγνωστο προφίλ μια πολύ τολμηρή του εικόνα και λίγες ώρες αργότερα εκείνος του απάντησε.

Ο Τζο που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος συνευρέθηκε eρωτικά με τον ντελιβερά Μπασίλ που υποδύεται ο Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, στο πίσω μέρος ενός σούπερ μάρκετ. Μια σκηνή βουβή όπου τον πρώτο λόγο είχε το πάθος της στιγμής των δυο ανδρών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερωτική πράξη ανάμεσα σε δύο αγόρια σχολιάστηκε στο Twitter καθώς η σειρά σπάει κάθε ταμπού. Κάποιοι βέβαια ζήτησαν να παρέμβει το ΕΣΡ, αλλά ακόμα και η Δικαιοσύνη.

Αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής, το σίριαλ βρισκόταν για δεύτερο επεισόδιο στην πρώτη θέση των Trends στο Twitter όπως ακριβώς συνέβη και στην πρεμιέρα.

Η ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο, δύο τελειόφοιτων Λυκείου που λαχταρούν να φύγουν μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή τους πόλη και να ζήσουν το «αθηναϊκό όνειρο», μιλάει ήδη στις καρδιές όλων, όσων ετών κι αν είναι, σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται. Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr