Μιλάτε συνέχεια στο dating app αλλά για ραντεβού τίποτα; 4 hacks για να σου ζητήσει να βγείτε

Τα dating apps έχουν φέρει επανάσταση στο κομμάτι των σχέσεων και του φλερτ τα τελευταία και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Μπορεί οι παλαιότερες γενιές να αποδοκιμάζουν αυτό τον τρόπο γνωριμιών, όμως η σύγχρονη εποχή μάς διευκολύνει στον αποκλεισμό ασυμβίβαστων ή τοξικών αγοριών, ενώ έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι μπορούσαμε πριν.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι τείνουν να κολλάνε σε μια κρίσιμη αλλά πολλές φορές απογοητευτική φάση: την αποστολή μηνυμάτων. Μπορεί να έχεις βρει το τέλειο match, αλλά να πρέπει τώρα να ανταλλάσσεις όλη μέρα μηνύματα με κάποιον που δεν ξέρεις πώς είναι από κοντά ή αν είναι πραγματικά αυτός που λέει. Αλλά και το να ζητήσεις κατευθείαν να βγείτε ραντεβού δεν είναι ιδιαίτερα… κομψό.

Πρόσeξε το username και 3 ακόμη σημεία για ένα πιο catchy dating προφίλ

Για να μην απογοητευτείς ψάχνοντας τον έρωτα στα dating apps, ακολουθούν 4 hacks που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιείς το Tinder με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Θέσε ένα εύλογο χρονικό όριο

Το πρόβλημα με το να ζητάς ραντεβού αρκετά γρήγορα είναι ότι μερικοί άνθρωποι απλά δεν αισθάνονται άνετα να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο χωρίς να έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα πρώτα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις για πάντα. Όρισε ένα εύλογο χρονικό όριο που μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 7-10 ημερών. 

Να είσαι ειλικρινής σχετικά με το τι θες 

Μία από τις μεγαλύτερες ευκολίες που μας χαρίζει η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι ότι έχουμε την ευκολία να εκδηλώσουμε αυτά που θέλουμε και που σκεφτόμαστε χωρίς να νιώθουμε ντροπή ή φόβο. Το να είσαι ειλικρινής με εκείνον που ανταλλάσσεις μηνύματα είναι απίστευτα αναζωογονητικό. Πες ανοιχτά στο αγόρι με το οποίο μιλάς ότι δεν θέλεις να στέλνετε μήνυμα για πάντα, αλλά επίσης ενημέρωσέ τον ότι δεν ψάχνεις για περιστασιακό σeξ. Αν το δέχτεται καλώς, αν όχι τότε δεν είναι κατάλληλος για εσένα. 

Ραντεβού με ασφάλεια

Να επιλέξεις ένα ουδέτερο μέρος για να βρεθείτε, ώστε να νιώθετε και οι δύο ασφάλεια. Επίσης, το μέρος που θα επιλέξετε να βρεθείτε δεν θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο.

Στείλ” του ανεπιτήδευτες selfies (και σίγουρα όχι γuμνές!)

Το dating profile σου θα πρέπει να έχει πολλές υπέροχες φωτογραφίες σου, αλλά οι φωτογραφίες που θα του στέλνεις ενώ ανταλλάσσετε μηνύματα είναι εκείνες που θα τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια για να σε συναντήσει από κοντά. Στείλε μια χαλαρή selfie ενώ έχεις βγει για περπάτημα και ζήτησέ του να κάνει κι εκείνος το ίδιο, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι όντως αυτός που παρουσιάζεται στο Tinder.

«>

.

Sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: