Μια τουρίστρια έδωσε φαγητό σε ένα άστεγο άντρα. Αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος ήταν πραγματικά..

Μια τουρίστρια έδωσε φαγητό σε ένα άστεγο άντρα. Αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος ήταν πραγματικά..

Μια γυναίκα από τη Γαλλία, η Karine Gombeau, η οποία βρίσκονταν για διακοπές στη Νέα Υόρκη, μπέρδεψε τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ με άστεγο. Χωρίς να τον αναγνωρίσει, τον πλησίασε και του πρόσφερε ένα κομμάτι πίτσα.

Η Gombeau είπε αργότερα ότι είχε βγει βόλτα στην πόλη παρέα με τον σύντροφό της και τον δεκαπεντάχρονο γιο της, όταν είδε έναν άνδρα να ψάχνει σε έναν κάδο απορριμμάτων. Από την εμφάνιση του έμοιαζε με άστεγος. Η Γαλλίδα συγκινήθηκε τόσο, που τον πλησίασε και του πρόσφερε τη πίτσα που της είχε απομείνει από το εστιατόριο που είχαν επισκεφτεί προηγουμένως.


«Με ρώτησε, «Τι έχει μέσα η σακούλα;» Προσπάθησα να του απαντήσω στα αγγλικά, αλλά τελικά του είπα τα μισά στα γαλλικά. Του είπα: «Συγγνώμη, αλλά η πίτσα είναι κρύα». Εκείνος μου απάντησε: «Σε ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σε ευλογεί»», θυμάται η Gombeau.

Η Karine δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άστεγος που χάρισε το φαγητό της. Το έμαθε δυο μέρες αργότερα, όταν ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου της έδειξε μια φωτογραφία σε εφημερίδα. Στη φωτογραφία ήταν η ίδια πλάι στον διάσημο ηθοποιό.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα βρέθηκε κατά λάθος στο σημείο όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Time out of Mind», στην οποία ο Γκιρ ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ευγενική πράξη της Gombeau αποτελεί το τέλειο παράδειγμα ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς καλοσύνης.

πηγή : dinfo

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: