Μια ιδιαίτερη πάστα ταψιού,χωρίς κούραση !!!

Μια ιδιαίτερη πάστα ταψιού,χωρίς κούραση να φτιάχνετε  παντεσπάνι. Είναι μια πάστα αφράτη,μυρωδάτη και παντός καιρού,όπου και να την προσφέρεις πίστεψέ με θα εντυπωσιάσεις!!!

Συστατικά

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
    Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
    Γάλα φρέσκο 500 ml
    Κρέμα γάλακτος 500 ml
    Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
    Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
    Κόρν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
    Βανίλιες 3 καψουλάκια
    Αλάτι 2 τσιμπιές
    Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΚΑΝΑΖ
    Κρέμα γάλακτος 300 ml
    Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
    Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
    Αλάτι 1 τσιμπιά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ –  https://youtu.be/gCcZe-H0NU0
 


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: