MG: H φίρμα με τα εμβληματικά μοντέλα σημείωσε εκπληκτικά αποτελέσματα απο τον πρώτο μήνα λειτουργίας

 

Η MG ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη που έκανε το μεγάλο άλμα και συνεργάστηκε με την SAIC, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο  του αυτοκινήτου.

Η MG Motor -με πορεία σχεδόν ενός αιώνα- έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του «Value for Money» και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Και αυτό, αυτοί που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα το γνωρίζουν πολύ καλά. Τα νέα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.

Στην Ελλάδα ο όμιλος Συγγελίδη διαθέτει όλα τα μοντέλα της φίρμας και έτσι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν δυσκολεύονται να επιλέξουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους. Υπάρχουν επτά προτάσεις μοντέλων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Με ηλεκτροκίνηση, με υβριδικές προτάσεις η με κινητήρες βενζίνης.

Η παρουσία της MG στην Ελλάδα από τον πρώτο κιόλας μήνα εντυπωσίασε. Τα εμπορικά αποτελέσματα που έχει καταγράψει είναι εκπληκτικά. Σημείωσε ποσοστιαία αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα +11%!!

Ας δούμε τα επίσημα στοιχεία που κατέγραψε η MG στην Ελλάδα

  • Το Οκτώβριο η MG τερμάτισε στην πρώτη 20αδα πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων με 199 ταξινομήσεις και μερίδιο 1.8%!!
  • Στη λιανική ταξινομήθηκαν 81 αυτοκίνητα με μερίδιο 1.5%!!
  • Στα BEV είμαστε στην 5η θέση με μερίδιο αγοράς 5.3%!!
  • Το ZS βρέθηκε στην 6η θέση στην αγορά των εταιρικών πωλήσεων με μερίδιο 6.8%, ενώ στο σύνολο της αγοράς βρέθηκε στην 9η θέση με μερίδιο 4.8%!!

Η MG “συστήνεται” στην ελληνική αγορά ξεκινώντας από το MG ZS, τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης. Το ZS είναι ένας πραγματικά ασυναγώνιστος συνδυασμός κόστους — συνολικής αξίας, με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική του κιόλας έκδοση και πληρότητα σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν οι αγοραστές σήμερα. Είναι ένα οικογενειακό SUV, που μόνο του έχει μια γκάμα επιλογών ικανή να προσεγγίσει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της Ελλάδας.

Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση. Το MG4 έχει εκθειαστεί από τα αυτοκινητικά μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, που παραδοσιακά είναι μια “δύσκολη” αγορά για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση με τις ίδιες αρετές, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”.

Την απόλυτη απάντηση στην πολυτελή κατηγορία των premium SUV, δίνει το βενζινοκίνητο ή plug-in υβριδικό MG HS.

Το MG eHS με δυναμική εμφάνιση και ευρύχωρη καμπίνα, γεμάτη με προηγμένης τεχνολογίας και εξελιγμένα gadgets στη διάθεση των επιβατών του, είναι σχεδιασμένο για την απόλυτη άνεση στα ταξίδια. Με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων για να κάνει όλες τις καθημερινές διαδρομές σε συνθήκες μηδενικών ρύπων, το MG eHS είναι σχεδιασμένο να προσφέρει λύσεις σε κάθε τρόπο ζωής και κάθε ανάγκη.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών ή 150.000 χιλιόμετρα. Τα 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά. Με αυτή την καινοτομία, η MG διασφαλίζει πως κάθε κάτοχος νέου μοντέλου MG, απολαμβάνει την πιο άνετη οδηγική εμπειρία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για 7 ξένοιαστα χρόνια.

 

MG: H φίρμα με τα εμβληματικά μοντέλα σημείωσε εκπληκτικά αποτελέσματα απο τον πρώτο μήνα λειτουργίας gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: