Μετά από 2 μέρες στο Νοσοκομείο, πήγε για αποτοξίνωση στην Ινδία. Δείτε πώς άλλαξε… [Εικόνες]

Κατέφυγε στην Ινδία για αποτοξίνωση μετά από το έντονο σαββατοκύριακο του Halloween. Και τώρα ο Rodrigo Alves, που αυτοαποκαλείται ‘ανθρώπινη κούκλα Ken’, αποκάλυψε τα αποτελέσματα σε μία νέα φωτογράφηση.

Λέει πως η εμπειρία άλλαξε την ζωή του για πάντα. Η τηλεπερσόνα φαίνεται σε φωτογραφίες να χαλαρώνει στην πισίνα και να απολαμβάνει την ζέστη της Ινδίας. Δεν έκρυψε τους χειρουργικά ενισχυμένους κοιλιακούς και την λεπτή φιγούρα του.

Στο ταξίδι του, ο Rodrigo, 34, αποκάλυψε πως έπινε μόνο υγρά για δύο εβδομάδες, και στην διάρκεια αυτή πήρε μέρος και σε σκηνές μιας ταινίας Bollywood.

Λέει πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ινδία. Ο Rodrigo που είναι γνωστός για τον τρόπο ζωής του είπε: “Αυτή η εμπειρία με έχει κάνει να καταλάβω πως η ζωή δεν είναι μόνο το να πίνεις σαμπάνια και να πηγαίνεις σε πάρτυ. Κατάλαβα πως ζούσα σε μία φούσκα. Θα συνεχίσω να πηγαίνω σε πάρτυ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.”

Ο Rodrigo είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Halloween επειδή το είχε παρακάνει. Λέει πως τότε κατάλαβε πως τα πάρτυ, οι πλαστικές και τα ακριβά ρούχα δεν είναι αρκετά.

Ανέβασε και φωτογραφίες από τις σκηνές που γύρισε για την ταινία Bollywood.

“Νιώθω μεγάλη τιμή που πήρα μέρος σε μία τέτοια παραγωγή και θέλω να δω τον εαυτό μου στην μεγάλη οθόνη όταν βγει η ταινία στους κινηματογράφους.”

Ωστόσο, είπε πως το 2018 θα αφαιρέσει έξι από τα πλευρά του για να αποκτήσει την τέλεια εικόνα.

Πηγή: dailymail, viralman

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: