Με νέα «στοιχεία» η 22χρονη από την Πολωνία προσπαθεί να πείσει ότι είναι η Μαντλίν

Οι ειδικοί έχουν επισημάνει κενά σημεία στους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία που λέει ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν. Η Τζούλια Γουέντελ, όμως, δεν το βάζει κάτω και θέλει να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι είναι όντως η χαμένη κόρη της Κέιτ και του Τζέρι ΜακΚάν.

Η 21χρονη Γουέντελ έγινε viral παγκοσμίως μέσα από το λογαριασμό που άνοιξε στο Instagram με το όνομα @iammadeleinemcann, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αναρτά «αποδείξεις» ότι είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

Το νεαρή έχει ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες που, όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύουν την ομοιότητά της με τη Μαντλίν και τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν. Ένα μικρό σημάδι στο πόδι και τα μάτια είναι για εκείνη «αποδείξεις» σε ένα παιχνίδι που η οικογένεια της Μαντλίν δεν έχει μπει ακόμα επισήμως.

Οι γονείς της αγνοούμενης Μαντλίν αποδέχθηκαν να κάνουν τεστ DNA

View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαντλίν, από το Leicestershire του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της σε ένα εξοχικό διαμέρισμα στο πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε ένα εστιατόριο λίγα μέτρα μακριά από τη βίλα τους. Ήταν 3 ετών τότε, που σημαίνει ότι αν ζει σήμερα θα ήταν 19 ετών.

Η αστυνομία δεν την παίρνει σοβαρά, ανάμεικτες οι αντιδράσεις στα social media

Παρά τις κάποιες ομοιότητες μεταξύ του ζευγαριού και της Τζούλια, ούτε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ούτε η εκστρατεία «Βρείτε τη Μαντλίν» έχουν πάρει θέση σχετικά με τον ισχυρισμό της Τζούλια.

Προηγούμενες ενημερώσεις σχετικά με την υπόθεση έχουν κοινοποιηθεί από την Αστυνομία και τους γονείς της Μαντλίν, γεγονός που ενδεχομένως υποδηλώνει ότι ο ισχυρισμός της Τζούλια δεν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.

Ωστόσο, η υποστήριξη προς την Τζούλια στο διαδίκτυο είναι μεγάλη, καθώς πολλοί παρακαλούν τις Αρχές να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας.


Οι φωτογραφίες που δείχνουν την ομοιότητά της με τη Maddie έχουν αποκτήσει δυναμική στο διαδίκτυο και έχουν πείσει αρκετούς πως είναι το ίδιο πρόσωπο

«Πείτε με τρελή, αλλά πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι θα μπορούσε να είναι η Maddie… η αστυνομία θα πρέπει τουλάχιστον να ελέγξει τους ισχυρισμούς της», έγραψε μια γυναίκα στο Twitter.

«Γιατί δεν κάνουν απλά το τεστ DNA και να το διαπιστώσουν είτε έτσι είτε αλλιώς. Η ιστορία της σίγουρα ταιριάζει σε κάποια σημεία», πρόσθεσε μια άλλη.

H άλλη άποψη στα social media
Στα social media πολλοί είναι εκείνοι που την κατηγορούν ότι δεν αφήνει την οικογένεια της Μαντλίν να ηρεμήσει και την εκμεταλλεύεται. Κάποιοι άλλοι λένε πάλι πως έχει κάνει photoshop στις φωτογραφίες.

«Προσπαθείς να φαίνεσαι madeleine μόνο και μόνο για τη φήμη και αυτό είναι τόσο λυπηρό. Σας παρακαλώ αφήστε την οικογένειά της στην ησυχία τους. Δεν έχετε ιδέα πόσο αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να καταστρέψει την οικογένειά της ξανά. Αφήστε τη Μαντλίν στην ησυχία της. Οι φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει είναι γεμάτες photoshop. είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και μπορώ να το εντοπίσω αυτό τόσο εύκολα. Μην είστε αυτό το φρικτό άτομο. Αυτή και οι γονείς της δεν το αξίζουν αυτό», σχολίασε κάποιος.

Η οικογένειά της την έχει κάνει πέρα

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Τζούλια με δάκρυα στα μάτια εξηγεί ότι η οικογένειά της της τηλεφώνησε για να εκφράσει την αποδοκιμασία της.


Η Τζούλια Γουέντελ μέσα από το Instagram της λέει ότι τα μόνα στοιχεία που της έχει δώσει η γιαγιά της είναι δύσκολο να επαληθευτούν

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: