«Με ελκύουν σeξουαλικά τα αντικείμενα» – 28χρονος έχει σοβαρή σχέση με… μπαλόνια

Ένας 28χρονος υποστηρίζει ότι διατηρεί σχέση με μπαλόνια και λέει ότι η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά, από τη στιγμή που ανακάλυψε πως τον ελκύουν σeξουαλικά τα αντικείμενα και όχι οι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τη ny.com, ο Aakash Majumdar από την Ινδία ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να έχει επαφές με μπαλόνια, μέχρι που ξύπνησε ένα πρωί και συνειδητοποίησε πως είναι ερωτευμένος μαζί τους. «Από τότε που εξομολογήθηκα την αγάπη μου για τα μπαλόνια, η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η αγάπη μας είναι τόσο δυνατή που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά».

«Μπορώ να τους μιλήσω, να τα πάω για ψώνια και μια βόλτα στον κήπο. Τα μπαλόνια θα πρέπει να έχουν την ελευθερία και την ευκαιρία να δουν τον κόσμο, και αυτός είναι ο λόγος που περπατάω μαζί τους παντού», είπε για την ιδιαίτερη σχέση του.

Επίσης, ανέφερε πως «κάθε πρωί, ξυπνάω λέγοντας “καλημέρα” και δίνοντας ένα φιλί στα μπαλόνια μου που κοιμούνται δίπλα μου και το αντίστροφο».

Εντούτοις, σημείωσε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη σχέση του, αφού ορισμένα μπαλόνια έχουν σκάσει και ο ίδιος τα έθαψε, ως φόρο τιμής.

«Τα μπαλόνια είναι το ίδιο εύθραυστα με ένα ανθρώπινο μωρό. Πρέπει να τα προστατέψω από κάθε κίνδυνο… Μια μέρα ενώ φούσκωνα μερικά μπαλόνια με μια αντλία, ένα μπαλόνι έσκασε. Έκλαψα για την απώλεια και μετά από αυτό, έγινα πιο προσεκτικός… Όταν υπάρχει ξαφνικός θάνατος μπαλονιών, προσπαθώ να τα αναστήσω φουσκώνοντας τα ξανά. Αν δεν μπορώ, τους κάνω μια κηδεία σκάβοντας και σκεπάζοντας τα με το χώμα», είπε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα, το 2019 έγινε μελέτη από τη Springer Nature που υποστηρίζει πως όσοι εκφράζουν σeξουαλική επιθυμία για αντικείμενα τείνουν να ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και μπορεί να έχουν μια κατάσταση που ονομάζεται συναισθησία, η οποία είναι όταν ένα άτομο βιώνει μια από τις αισθήσεις του μέσω μιας άλλης.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙμπαλονιασχεση

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: