Μαθήτρια γέννησε στο πεζοδρόμιο και η μητέρα της πέταξε μακριά το μωρό λέγοντας πως η κόρη της ήταν πολύ μικρή για να γίνει μάνα

Αντί να αγκαλιάσει τη νεογέννητη εγγονή της, η μητέρα της έφηβης έριξε το μωρό στο πεζοδρόμιο, ισχυριζόμενη ότι η κόρη της, ηλικίας 15 ετών, «ήταν πολύ νεαρή για να γίνει μητέρα» και ότι «δεν μπορούσαν να κρατήσουν το μωρό».

Οι περαστικοί που συγκεντρώθηκαν για να δουν το νεογέννητο μωρό ήταν συγκλονισμένοι από τη συμπεριφορά της γιαγιάς.

Το νεογέννητο και η μητέρα μεταφέρθηκαν αργότερα στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της έφηβης, η κα Lin, είχε παρατηρήσει ότι η κόρη της αιμορραγούσε και πίστευε ότι έχει περίοδο αλλά ανησύχησε και πήρε την κόρη της στο νοσοκομείο του Taixing.

Όμως η κ. Lin σοκαρίστηκε όταν είδε την κόρη της να γεννάει στο δρόμο λίγο αφότου κατέβηκαν από το λεωφορείο για το νοσοκομείο.

Μια περαστική, η κα Zhang, είπε πως η μητέρα του κοριτσιού δεν πήρε το μωρό στο νοσοκομείο: Αντίθετα το εγκατέλειψε στο πλάι του δρόμου.

Η κα Zhang είπε στην Kan Kan News: “Η γιαγιά είπε ‘όχι, όχι, δεν μπορούμε να κρατήσουμε το μωρό’ και πολλοί περαστικοί παρακολουθούσαν τη στιγμή.”

Το ιατρικό προσωπικό ειδοποιήθηκε και αναφέρθηκε το περιστατικό στην αστυνομία. Πήραν επίσης την έφηβη μητέρα και το μωρό της στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η έφηβη μητέρα είχε ακόμα τον πλακούντα μέσα στη μήτρα της και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

Το νεογέννητο υπέστη οίδημα στο κεφάλι και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και προειδοποίησε την κυρία Lin ότι είναι ποινικό αδίκημα η εγκατάλειψη παιδιών, ειδικά των νεογέννητων.

Η κ. Lin είπε ότι θα βρει μια λύση για την κόρη και την εγγονή της όταν η κόρη της ανακάμψει από τον τοκετό.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: