Μαρούσι: «Ξήλωσαν» παιδική χαρά – Ανάστατοι οι κάτοικοι

Παρά τις διαμαρτυρίες των περιοίκων στο Μαρούσι η δημοτική Αρχή προχώρησε αρχικά στο σφράγισμα της παιδικής χαράς και στη συνέχεια ξήλωσε και την περίφραξη για να την τοποθετήσει περιμετρικά της εκκλησίας του Αγίου Θωμά.

Ο συγκεκριμένος παιδότοπος αποτελούσε για τους κατοίκους της περιοχής εναλλακτική λύση. Κι αυτό διότι η παιδική χαρά επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος γέμιζε ασφυκτικά από γονείς και παιδιά σε καθημερινή βάση ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον δεύτερο παιδότοπο, στην ίδια γειτονιά, στο χώρο του skate park.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Επιπλέον η παιδική χαρά δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Θωμά βρισκόταν σε προστατευμένο σημείο μακριά από την πολύβουη και πολυσύχναστη οδό που συνδέει την λεωφόρο Κηφισίας με το εμπορικό κέντρο και η αλήθεια είναι ότι διευκόλυνε γονείς και παιδιά.

Παρόλα αυτά, αποφασίστηκε η κατάργησή της και έτσι ένα πρωινό η δημοτική Αρχή προχώρησε στην «αποψίλωσή» της. Ξεκίνησε από τον υπαίθριο παιχνιδότοπο έως την περίφραξη την οποία και ξήλωσε για να την τοποθετήσει περιμετρικά του ναού.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: