Μαρλέν Σιαπά: Η φεμινίστρια υπουργός του Μακρόν που πόζαρε στο περιοδικό «Playboy» απολαμβάνει έναν φλογερό έρωτα

Η ίδια σφυρίζει αδιάφορα για όσα της προσάπτουν για την φωτογράφισή της στο περιοδικό «Playboy» και απολαμβάνει ανέμελη τον νέο της έρωτα .

Η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων του Μακρόν, Μαρλέν Σιαπά, υπερηφανεύεται για τις πόζες της στη γαλλική έκδοση του περιοδικού (θα κυκλοφορήσει στο τεύχος Απριλίου), αν και πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν για την απόφασή να φωτογραφηθεί σ΄ένα τέτοιο έντυπο.

Πρώτη και καλύτερη η πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ελιζαμπέτ Μπορν εξέφρασε την έντονη δυσφορία της. Ακολούθησαν η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν καθώς και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν.

Διαζύγιο και φλογερός έρωτας

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 2 Μαρτίου, η Μαρλέν Σιαπά μίλησε χωρίς περιστροφές για το διαζύγιό της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Paris Match», η υπουργός του Μακρόν αποκάλυψε ότι ζει έναν φλογερό έρωτα αφού πήρε τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει ύστερα από 17 έγγαμου βίου.

Το 2006 παντρεύτηκε τον συγγραφέα Σεντρίκ Μπριζέ με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες. Σήμερα δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Ματιάς Σαβινιάκ, πρόεδρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Mutuelle Générale de l’Éducation Nationale» (MGEN). Η 40χρονη πολιτικός εξηγεί ότι με τον πατέρα των παιδιών της διατηρεί άριστες σχέσεις κι ότι μπορεί να βασιστεί σ΄αυτόν.

Πριν λίγες ημέρες, με την φωτογράφισή της στο περιοδικό «Playboy», η Σιαπά έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση του Μακρόν, ειδικά επειδή πρόκειται για μια πολιτικό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, σχολίασαν πολλά γαλλικά δημοσιεύματα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr