Μάριν: «Γνωρίζω καλά τον Καρντόσο θα μας βοηθήσει»


Την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μάρκο Μάριν στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και Όσκαρ Καρντόσο, τον οποίο γνωρίζει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα: «Ήταν απαραίτητη αυτή η πρώτη μου συμμετοχή για να δω πως παίζει η ομάδα και να αρχίσω να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ακόμη 10 μέρες δουλειάς μπροστά μας και από όσα έχω δει μέχρι τώρα από την ομάδα οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές».

Για τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο: «Γνωρίζω τον Όσκαρ πολύ καλά. Παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν και είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για εμάς. Είναι καλός σκόρερ, ένας δυνατός επιθετικός που είναι πολύ επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή και νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ φέτος».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επίσημα ματς: «Όλοι ελπίζουμε ότι σε 10 μέρες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να βελτιωθούμε στο διάστημα αυτό που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να δέσουμε σαν ομάδα. Ελπίζω ότι με την ποιότητα που έχουμε και τη δουλειά που θα κάνουμε θα βρούμε τον ρυθμό μας σιγά σιγά και θα έχουμε τελικά μια καλή σεζόν».

Διαβάστε επίσης: Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον Λεβαδειακό


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: