Make-up Tutorial: Τι πρέπει να κάνετε «πριν» και «μετά» για να βγει τέλειο το μακιγιάζ

Κάντε το εικόνα: Περνάτε όλο το πρωί μπροστά στον καθρέφτη, τελειοποιώντας το μακιγιάζ σας. Το foundation έχει εφαρμόσει τέλεια, έχετε βάλει την ιδανική ποσότητα ρουζ και το highlighter απλά απογειώνει την εμφάνισή σας. Κι ενώ η μέρα σας κυλάει γρήγορα από υποχρέωση σε υποχρέωση, ξαφνικά αντικρίζετε την αντανάκλασή σας το απόγευμα και συνειδητοποιείτε ότι η επιδερμίδα σας δείχνει «σπασμένη», η όψη σας κουρασμένη και το μακιγιάζ ανά σημεία έχει χαλάσει. Τι μπορεί να πήγε στραβά;

Ακόμα και αν το νεσεσέρ σας είναι γεμάτο από προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας, η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνετε στο πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας αλλά και αφού το αφαιρέσετε στο τέλος της ημέρας, είναι αυτό που καθορίζει αν θα παραμείνει ανέπαφο.

Για να σας βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε ένα σύντομο οδηγό περιποίησης με όσα πρέπει να κάνετε και να έχετε για να προετοιμάσετε σωστά την επιδερμίδα σας πριν αλλά και για να την καθαρίσετε σωστά μετά, ώστε το πρωί να έχετε έναν καθαρό «καμβά», για να εφαρμόσει άψογα το μακιγιάζ σας.

Θα βρείτε κορυφαία προϊόντα μακιγιάζ προσώπου, ματιών αλλά και καθαρισμού προσώπου στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, σε συμφέρουσα τιμή ενώ θα φτάσουν στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Και φυσικά τώρα μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, για να μην χάσετε λεπτό περιποίησης.

Τι περιλαμβάνει η skin prep ρουτίνα

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας

Το πρώτο βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος και πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε είδους μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ο καθαρισμός. Αυτό γίνεται για να αφαιρέσετε την λιπαρότητα και τους ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος.

Έτσι, πλένετε πάντα το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό και ήπιο καθαριστικό, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Αυτό θα βοηθήσει περαιτέρω στο να γίνει το δέρμα πιο λείο ενώ διασφαλίζει επίσης ότι το μακιγιάζ μπορεί να εφαρμόζεται ομοιόμορφα και να παραμένει όλη την ημέρα.

2. Εφαρμόστε την κρέμα ματιών

Αυτό το βήμα προηγείται της εφαρμογής της ενυδατικής κρέμας προσώπου. Όπως και με τα περισσότερα serum, μια κρέμα ματιών έχει λεπτή υφή. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος γύρω από τα μάτια, προετοιμάζοντας τα βλέφαρά σας για να τοποθετήσετε την αγαπημένη σας σκιά.

Η περιοχή γύρω από το δέρμα είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, γι’ αυτό φροντίστε πάντα να βάζετε σωστά την κρέμα σας για να εξομαλύνετε τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

3. Βάλτε την ενυδατική σας

Το επόμενο βήμα για την ενυδάτωση του δέρματος είναι με μια καλή ενυδατική κρέμα, που του χαρίζει λάμψη, φωτεινότητα και απαλότητα, κάνοντας ευκολότερη την εφαρμογή του foundation και του concealer. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και προσφέρει ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Πιέστε την ενυδατική σας απαλά πάνω στο δέρμα χωρίς να την τρίβετε για να εισχωρήσει σωστά και να τονώσει τα κύτταρα του δέρματος.

4. Μην ξεχνάτε το primer

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ είναι το primer, που βοηθούν στην λείανση του δέρματος γεμίζοντας οποιαδήποτε πτυχή ή μεγάλους πόρους. Μειώνει την εμφάνιση κάθε είδους κηλίδας, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα υγρασίας στο δέρμα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: