Μαίρη Χρονοπούλου: Δίνει μάχη για τη ζωή της -Είχε πτώση, είναι στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ας προσευχηθούμε όλοι και ας της στείλουμε την αγάπη μας», πρόσθεσε.

Ο προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε στο ατύχημα της ηθοποιού και υποστήριξε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται στην εντατική με αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

«Η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη»
«Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινωνήσαμε με τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά, να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», τόνισε.

«Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεύχομαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου», πρόσθεσε.

«Στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο»
Ο Αντώνης Μποσκοΐτης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου δήλωσε σχετικά με την περιπέτεια υγείας της ηθοποιού και την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Βγήκα στην εκπομπή του Θανάση και της Νάνσυς. Με κάλεσαν να μιλήσω για τη Μαίρη Χρονοπούλου απ’ τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι. Αυτό που είπα είναι πως δεν πρέπει να αρχίσουμε τις νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που ακόμη δίνει τη μάχη της ζωής του. Όσο κι αν έκλαψα με την είδηση -το ίδιο και η Μιμή Ντενίση που μόλις μιλήσαμε- θέλω να πιστεύω πως η Μαίρη θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά».

«Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα-δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο», πρόσθεσε.

Στην εντατική μονάδα του «Ευαγγελισμού»
Ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε έκτακτα στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, μετά από πτώση και χτύπημα στο κεφάλι. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Ευχόμαστε όλοι ο οργανισμός της να ξεπεράσει αυτόν τον κίνδυνο».

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: