Λέσβος: Εκκενώθηκε το hot spot στη Μόρια λόγω επεισοδίων και πυρκαγιών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν έξι τραυματίες – Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών όλα ξεκίνησαν από καυγά Αφγανών με Πακιστανούς

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στο hot spot της Μόριας με αποτέλεσμα να σημάνει «συναγερμός» στις Αρχές και να εκκενωθεί ο καταυλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, υπάρχουν δύο τραυματίες, ενώ υπάρχουν ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία έχουν τραυματιστεί και ενδεχομένως να πρέπει να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τονίζεται πως δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Σε ότι αφορά στις υλικές ζημιές, υπάρχουν στο δυτικό μέρος του κέντρου, όπου έχουν κατασκηνώσει μετανάστες από Πακιστάν και Νεπάλ.

Τα επεισόδια σύμφωνα με την ΕΡΤ, που βασίστηκε σε μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών, ξεκίνησαν από καυγά Αφγανών με Πακιστανούς.

Το κέντρο της Μόριας εκκενώθηκε από πολιτικό προσωπικό και αστυνομία και στο χώρο υπάρχει μία διμοιρία των ΜΑΤ και πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ήρεμη.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: