Λαμία: Σκύλος δάγκωσε αστυνομικό κατά την «έφοδο» για ναρκωτικά

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (1/11) στη Λαμία σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας, η οποία αποτελείται από άτομα ρομά που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, όπου εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδες των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Επίθεση σκύλου

Σε τρία σπίτια έκαναν ταυτόχρονα «ντου» οι αστυνομικοί. Το ένα σπιτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν εκπαιδευμένα επιθετικά σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να «ξεφορτώνονται» τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος «επισκέπτης».

Όταν έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών, ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε στο πόδι έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι συλλήψεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: