Λαμπερές εμφανίσεις για τις γιορτές με τη σειρά περιποίησης μαλλιών KARAVAKI

Η νέα σειρά KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται τα μαλλιά μας κατά τη γιορτινή περίοδο, ώστε να αποκτήσουν υπέροχη λάμψη και ζωντάνια σε καθημερινή βάση. 

Χάρη στην απαλή, περιποιητική σύνθεσή της, που είναι εμπλουτισμένη με ενεργή φυτική κερατίνη, η σειρά KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια ενδυναμώνει τη φυσική προστατευτική στρώση της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και δίνει λάμψη στα μαλλιά χάρη στο εκχύλισμα από ελληνικό σαφράν και μανταρίνι. 

Η σειρά μαλλιών KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια περιλαμβάνει:

  • Σαμπουάν αντλία 600ml: Χάρη στην απαλή του σύνθεση, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και ενεργή φυτική κερατίνη, ενδυναμώνει την τρίχα, διατηρώντας την ελαστικότητά της και μειώνοντας το φριζάρισμα.
  • Κρέμα μαλλιών 200ml: Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και περιποιητική σύνθεση, με ενεργή φυτική κερατίνη, βούτυρο μάνγκο και έλαιο argan, ενδυναμώνει και βοηθά να διατηρηθεί η ελαστικότητα της τρίχας.
  • Σαμπουάν ανταλλακτικό 500ml: Πρακτικές συσκευασίες για το επαναγέμισμα της αντλίας, για πρώτη φορά σε πλήρως ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά σακουλάκια «monogreen».

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια περιέχουν 94%+ συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά ελληνικά εκχυλίσματα και διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Επιπλέον, με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στον καταναλωτή και την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης μαζί του, η εταιρεία Παπουτσάνης συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» του Υπουργείου Ανάπτυξης με όλους τους 26 κωδικούς προϊόντων KARAVAKI που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας σε κύριες κατηγορίες προσωπικής περιποίησης.

Λαμπερές εμφανίσεις για την περίοδο των εορτών με KARAVAKI Λάμψη & Ζωντάνια. 

Για λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: