Ξεκινούν διαδικτυακά ενημeρωτικά σεμινάρια για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων από τον ΕΟΜ και το Ίδρυμα Ωνάση

Ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων για το άγνωστο ή και «θολό» για πολλούς θέμα της δωρεάς οργάνων εγκαινιάζεται από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

«Δηλώνουμε συμμετοχή, ενημερωνόμαστε σωστά, γινόμαστε μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας ζωής» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι αρμόδιοι φορείς προς όλους τους ενηλίκους που θέλουν να λύσουν κάθε απορία τους, να λάβουν απαντήσεις και να κατανοήσουν γιατί η δωρεά οργάνων μάς αφορά όλους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Επιχειρήσεις / Εταιρείες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, Φορείς, Συλλόγους με κοινωνική προσφορά.

Στις 22 Μαρτίου και στις 24 Μαΐου 2023 (και ώρα 15:00) θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δύο διαδικτυακά σεμινάρια για το τρέχον έτος, με τις νέες ημερομηνίες της περιόδου 2023-24 να ανακοινώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής, την οποία μπορούν να βρουν στο onassis.org/health/organmeetings. Τη φόρμα μπορούν να συμπληρώσουν μόνο στελέχη που εκπροσωπούν τον Φορέα / Οργανισμό / Εταιρεία κ.τ.λ., καθώς και να οργανώσουν δράσεις όπως η ενεργοποίηση για συλλογική συμμετοχή εργαζομένων / μελών.

Αφού ο υπεύθυνος συμπληρώσει τη σχετική φόρμα θα λάβει την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστότοπου παρακολούθησης, την οποία μπορεί να μοιραστεί με όλους τους εργαζομένους / μέλη που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο σεμινάριο. Η διαδικτυακή σύνδεση μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: