Κρήτη: Πατέρας και γιος έκρυβαν κάνναβη μέσα σε βαρέλι

Επιχείρηση στο ποιμνιοστάσιο ενός 68χρονου και του 38χρονου γιου του στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών και τους συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρήκαν κρυμμένο στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το μαντρί ένα πλαστικό βαρέλι, το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 176 γραμμαρίων. Το βαρέλι και το περιεχόμενό του κατασχέθηκαν και σε βάρος του ηλικιωμένου και του γιου τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν Έλληνα σε περιοχή των Ιωαννίνων, μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 382,5 γραμμαρίων. Ακόμη, σε αγρόκτημα παρακείμενο του σπιτιού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου το οποίο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε. Κατά την διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη στο σπίτι του και ένας δεύτερος Έλληνας με κατηγορίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τον ένοικο που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: