Κρήτη: Γυναίκα οδηγός χτύπησε ΑμΕΑ για θέση πάρκινγκ που του είχε πάρει [φωτο]

Ένα ντροπιαστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μία γυναίκα χειροδίκησε κατά ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ, αφού πρώτα είχε παρκάρει στη θέση παράνομα και τον είχε ειρωνευτεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του άντρα, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την «κακοποίηση» που υπέστη ο πατέρας τους από τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι μια γυναίκα οδηγός είχε ήδη σταθμεύσει το όχημά της στο σημείο και όταν της επεσήμανε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά του απάντησε ειρωνικά ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ, κάτι που δεν ισχύει. Όταν δε εκείνος επέμεινε, εκείνη δεν δίστασε να χειροδικήσει.

Ο καταγγέλλων κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήλθε και η οδηγός, δηλώνοντας μετανιωμένη και ζητώντας συγνώμη από το θύμα. Το επεισόδιο έληξε εκεί, ωστόσο το γεγονός ότι συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ακόμη, προκαλεί ανησυχία.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε το θύμα στη δημοσιότητα:

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: