Κούγιας για τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας: Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας στο ΑΤ Ομόνοιας.

Στη διάρκεια της απολογίας τους οι αστυνομικοί αρνήθηκαν ότι έχουν διαπράξει το αδίκημα του βιασμού για το οποίο συνελήφθησαν και κατηγορούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν κάλεσαν εκείνοι στο Α.Τ. την κοπέλα. Όπως είπαν, η 19χρονη πήγε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι κατηγορούμενοι έφευγαν για περιστατικό, και τους περίμενε σε διπλανή καφετέρια.

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως όταν επέστρεψαν η κοπέλα τους ζήτησε να την ξεναγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών, ο οποίος αρχικά τόνισε πως το υπόγειο στο οποίο συνευρέθηκαν οι ένστολοι με την 19χρονη δεν ανήκει στο αστυνομικό τμήμα.

«Έμεινε η εντύπωση συνολικά ότι έγινε κάτι στο αστυνομικό τμήμα μέσα. Υπάρχει μεν αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό εδρεύει στον 2ο και 3ο όροφο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος στο παρελθόν ήταν αστυνομικό τμήμα, πλέον δεν είναι και έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα εγκαταστάσεων, όπου στο ισόγειο ήταν τα αποδυτήρια».

«Μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα – ενώ δεν είναι αληθές – έγινε μία πράξη βιασμού. Όταν διάβασα τη δικογραφία, που μου την έφεραν συγγενείς του αστυνομικού, διαπίστωσα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μία κοπέλα πράγματι, στις 10 τη νύχτα, ήταν με τη φίλη της στην περιοχή του Θησείου. Μαζί με τη φίλη της πλησίασαν τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άρχισαν να τους φλερτάρουν».

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως στη συνέχεια η μία κοπέλα έφυγε και η άλλη συνέχισε το φλερτ με τους αστυνομικούς, ενώ αντάλλαξαν και στοιχεία επικοινωνίας.

«Τελικώς, οι δύο αστυνομικοί αποχώρησαν για να επιστρέψουν στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ενώ έφυγαν, μετά από μιάμιση ώρα η κοπέλα πήγε μόνη της, με δική της πρωτοβουλία και τους είπε ότι βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις του αστυνομικού τμήματος, σε μία καφετέρια. Μιλούσαν μαζί και σε κάποια στιγμή τους ζήτησε να την ξεναγήσουν στο ΑΤ. Αυτά προκύπτουν μέσα από επικοινωνίες μέσω Facebook και από κάμερες ασφαλείας».

Ο δικηγόρος υποστήριξε πως οι αστυνομικοί και η 19χρονη συνευρέθηκαν, χωρίς όμως να πει κάτι η κοπέλα.

«Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ συμπλήρωσε πως οι ένστολοι δεν θα απομακρυνθούν από το σώμα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: