Κότες πολλές …. Κόκορας κανένας!!!

Κότες πολλές .... Κόκορας κανένας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Συνεχίζουν να προκαλούν οι κυβερνητικοί βουλευτές οι οποίοι πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία (όπως τώρα με το θέμα του γάλακτος) διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ως νεαρές χήρες που ξάφνου αντελήφθησαν τον θάνατο και το ξεπούλημα μιας ολόκληρης χώρας.
Με πύρινους λόγους και υψηλές κορώνες μοιάζουν σαν να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στην ΔουΝουΤο- που στηρίζουν λες και τα καταδικαστικά μνημόνια τα……

υπέγραψαν κάποιοι άσχετοι περαστικοί της πλατείας Συντάγματος!!! 


Κύριοι!… έχετε πλέον απολέσει για τους περισσότερους από εμάς τον τίτλο των εκπροσώπων μας στην λεγόμενη κοινοβουλευτική μας την οποία ορκιστήκατε να υπηρετήσετε για να προστατεύσετε τάχα τε τα συμφέροντα μας!… η στάση σας καταγράφεται ως το αποκορύφωμα του φαρισαϊσμού και της δολιότητας μια και ενώ πολλές φορές μέχρι τώρα σε ανάλογες περιπτώσεις κάποιοι από εσάς επισημαίνατε και κριτικάρατε το αντιλαϊκά και τα παράνομα που σας έφερναν προς ψήφιση οι Γερμανοτσολιάδες ηγετίσκοι σας στο τέλος … βάζατε την ουρά κάτω από τα σκέλια … και λέγατε το περίφημο “Ναι σε όλα”. 

Υποσημείωση:
Κοινοβουλευτική Δημοκρατία = Στηρίζεται στην πλειοψηφία και την συναίνεση του λαού. Απολυταρχικό καθεστώς (μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ) = Στηρίζεται από πουλημένα Μ.Μ.Ε. από αλλήθωρη Δικαιοσύνη αλλά κυρίως από δυνάμεις καταστολής (Μ.Α.Τ)
Κύριοι …. “ΝΑΙ! ΣΕ ΟΛΑ” μήπως ήρθε ο καιρός να σκεφτείτε τι από τα δύο είναι αυτό που υπηρετείτε!!!


Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: