Κορωνοϊός – Τζο Μπάιντεν: Θετικός για δεύτερη φορά στον ιό – «Νιώθω καλά, όλα είναι καλά» – Δείτε βίντεο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ξανά ο Τζο Μπαίντεν και το ανακοίνωσε και ο ίδιος αυτοπροσώπως με ένα βίντεο μόλις μερικών δευτερολέπτων από τον λοιγαριασμό του στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στέκεται όρθιος σε βεράντα του Λευκού Οίκου και ενημερώνει τους χρήστες ότι θα μείνει απομονωμένος για λίγο καιρό ακόμη και ότι θα συνεχίσει τα καθήκοντά του από το σπίτι, αφού δεν ξεμπέρδεψε ακόμη με τον κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά, ο Μπάιντεν νιώθει πολύ καλά στην υγεία του και το δείχνει μέσα από το στιγμιότυπο, στο οποίο εμφανίζεται χαλαρός και ευδιάθετος, παρέα με τον προεδρικό σκύλο που ακούει στο όνομα «Commander» («Διοικητής»).

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε την επιστολή του γιατρού του Τζο Μπάιντεν, στην οποία ενημέρωνε ότι βρέθηκε ξανά θετικός μέσα σε δέκα μέρες.

«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου», λέει στην ανακοίνωσή του ο γιατρός του Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Ο Tζο Μπάιντεν «συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», σημειώνεται στο ανακοινωθέν. «Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: