Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους πέντε συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι 4 από τους πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πέμπτος συλληφθείς, που είναι Πακιστανός 23 ετών.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε εγγυοδοσία 5.000 ευρώ και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Την ώρα που ο 65χρονος δερματολόγος και οι τέσσερις ακόμη συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό απολογούνται ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας η συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο συλλήψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρίσκονται ένας οδοντοτεχνίτης από την περιοχή του Κολωνού καθώς και πέντε ακόμη άτομα τα οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί μερικώς και εφόσον προκύψουν νεα στοιχεία δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν σε βάρος τους τα επόμενα εντάλματα σύλληψης.

Ήδη, από την κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις 3 Φεβρουαρίου έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος, ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, αλλά και οι δύο Πακιστανοί, ένας 23χρονος υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων, και ένας 50χρονος, υπάλληλος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Κολωνό.

Οι συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες αν προκύψουν νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: