![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKCFwcEuCrP4tkuxVeXQ1AqQRoa62UZS3_5802nx2f3WxHeKhJOdEWD1jGiZXkt1ocDdgvC4BcK2ZH0B0TKFkF9Tjwyp2P45STOfOW3FkAJvtCG75Eu6tYwvodTDtvDqXv_NKcGN0vW4Dsm4zWCCYZwDeH2fi1ZfzeXPGjvA0vJEhbb8Y07oMLhQ_BYw/w488-h640/312284239_1226435967921444_7637102848463647622_n.jpg)
Κοκκινιστό Μοσχαράκι Στην Κατσαρόλα Παραδοσιακή Συνταγή Της Γιαγιάς -Λιώνει στο Στόμα!!!
ΥΛΙΚΑ
—-
- Μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτριες μπουκιές – 1 κιλο
- Κρεμμυδι ξερο – 1 τεμ. μεγαλο
- Σκορδο λιωμενο στην πρεσα – 2 σκελίδες
- Πελτε τοματας – 1 κ.σουπας γεματη
- Τοματοχυμο – 500 γρ.
- Κανελα – τριμμενη 1 κ.γλ. ή 1 ξυλακι
- Μπαχαρι – τριμμενο 1/2 κ.γλ. ή 6 κοκκους
- Φυλλο δαφνης – 1 τεμ.
- Κρασι λευκο ή κοκκινο – 100 ml
- Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι
- Aλάτι
- Ελαιολαδο
- Νερο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ — https://youtu.be/6Fbpp-JnSaQ
.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh0IptnEbMy1mmWbyX8eIHo5W93BCg2HQfnwXubzRLjUfgaN_oLBi75nSyyvhwYiRCogm7Xm7SJMcld51-SlDeHi5rgy4oUF1zoXsJzYrZJDDEBdnDlZ6fAa7rC8BcL-FTg6dhbrmuLIAiakbaJs101tlxuktv6Go1X-oEI1BNNfDPd1NFdLtKA847dw/w482-h640/312341905_1312105212661237_4054102077808245075_n.jpg)
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com