Κοκκινιστό Μοσχαράκι Στην Κατσαρόλα Παραδοσιακή Συνταγή Της Γιαγιάς -Λιώνει στο Στόμα!!!
ΥΛΙΚΑ
—-
- Μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτριες μπουκιές – 1 κιλο
- Κρεμμυδι ξερο – 1 τεμ. μεγαλο
- Σκορδο λιωμενο στην πρεσα – 2 σκελίδες
- Πελτε τοματας – 1 κ.σουπας γεματη
- Τοματοχυμο – 500 γρ.
- Κανελα – τριμμενη 1 κ.γλ. ή 1 ξυλακι
- Μπαχαρι – τριμμενο 1/2 κ.γλ. ή 6 κοκκους
- Φυλλο δαφνης – 1 τεμ.
- Κρασι λευκο ή κοκκινο – 100 ml
- Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι
- Aλάτι
- Ελαιολαδο
- Νερο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ — https://youtu.be/6Fbpp-JnSaQ
.
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com