"Κλειδί" η συνέχιση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και αλλαγών

Ο συναντήθηκε στη , με τον πρώην Πρόεδρο των , Bill Clinton.
"Κλειδί" η συνέχιση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και αλλαγώνΚατά τη διάρκεια της συνάντησής τους αντάλλαξαν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την κατάσταση που βρίσκεται η .
Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Bill Clinton για την πορεία και τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλει η χώρα για την έξοδο από την καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.
Κοινή ήταν η εκτίμηση, ότι ο Ελληνικός λαός έχει καταβάλλει μεγάλες θυσίες και ότι πρέπει να συνεχιστεί η προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Συμφώνησαν ότι αν και η δημοσιονομική προσαρμογή στην Ελλάδα έχει αποφέρει πρωτόγνωρα αποτελέσματα και μάλιστα, σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα, εντούτοις το πραγματικό κλειδί για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την βελτίωση της ζωής των πολιτών δεν είναι η λιτότητα, αλλά η συνέχιση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και αλλαγών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρωτοβουλία ενημέρωσης και κινητοποίησης επενδυτών για την Ελλάδα που έχει αναλάβει ο Bill Clinton μαζί με της Διασποράς και υπογράμμισε την πρόθεσή του να συμβάλλει σε αυτή την πρωτοβουλία με κάθε τρόπο, καθώς η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα αποτελεί βασική προτεραιότητα στην ατζέντα των διεθνών επαφών του.

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: