Κινέζοι επιχειρηματίες δέχτηκαν άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ένα απίστευτο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου, όταν νεαροί Αλγερινοί και Σύροι έστησαν ενέδρα σε Κινέζους επιχειρηματίες, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Το Voria.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα των νεαρών προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους Κινέζους, οι οποίοι προέβαλαν αντίσταση και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Επιτέθηκαν με λοστούς και στιλέτα

Με τη χρήση λοστών, με στιλέτα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, οι αλλοδαποί εξαπέλυσαν άγρια επίθεση στους Κινέζους που προσπαθούσαν μάταια να προστατευθούν.

Μάλιστα, ένας από τους Ασιάτες επιχειρηματίες δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα από σιδηρολοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από ώρα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν πέντε από τους δράστες. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν πέντε Κινέζοι, ο ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο ΑΧΕΠΑ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: